FOTBAL  »  Superliga  »  

Ce face Costin Lazăr cu banii cîştigaţi din fotbal

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 februarie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 12 februarie 2011 21:32

Fotbalistul Rapidului a dezvăluit într-un interviu acordat cotidianului Adevărul ce face cu banii pe care îi cîştigă din fotbal. "Tot ce am avut i-am investit, în case, terenuri. M-am gândit la copii, să le fac şi eu un viitor. Pentru mine nu-mi trebuie nimic, eu muncesc pentru ei. Eu din punctul ăsta de vedere sunt liniştit, le-am luat amândurora câte un apartament. Deci le-am asigurat viitorul."

Despre primii bani cîştigaţi la vîrsta de 19 ani, Lazăr povesteşte: "Jumătate i-am luat eu, iar jumătate i-am dat lu' tata. Eu mi-am luat telefon şi ghete. Era pe la 19 ani. Trebuie să spun că până la 25 de ani eu nu am câştigat bani mulţi din fotbal, ci doar cât să-mi ajungă."

Lazăr a intrat în ultimele şase luni de contract şi poate semna cu orice echipă, oficialii Rapidului negociind acum cu el prelungirea înţelegerii pe care o are cu clubul din Giuleşti.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
comy77
comy77  •  12 Februarie 2011, 23:36

TEXTE

tcostin
tcostin  •  12 Februarie 2011, 23:08

Fara Costin Lazar,echipa Rapid ar fi mai slaba. E un jucator de baza la si foarte bun. Bafta pe viitor Lazare, oriunde ai fi. Imi doresc departe de Rapid daca se poate.

huz_ior_dedi
huz_ior_dedi  •  12 Februarie 2011, 22:59

sa ne traiesti Costine si hai cu contractul ala pt ca esti motorul echipei.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează