FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Ce face patronul Mihai Rotaru în timp ce Craiova se chinuie în Liga 1

Articol de - Publicat luni, 25 ianuarie 2021 10:57 / Actualizat luni, 25 ianuarie 2021 13:27

E debandadă la CS Universitatea Craiova. Jocul nu merge, oltenii sunt fără victorie de 5 etape, iar achizițiile întârzie. Întâmplător sau nu, perioada coincide cu absența finanțatorului Mihai Rotaru din țară.

Zicala „Când pisica nu-i acasă, șoarecii joacă pe masă” se potrivește de minune cu ceea ce se întâmplă acum la Craiova. Finanțatorul Mihai Rotaru a plecat din țară după Revelion, pentru a se reface de pe urma suferințelor provocate de Covid-19, iar de atunci, întâmplător sau nu, nimic nu le mai iese oltenilor. 

Vicecampioana e fără victorie de 5 etape, perioadă în care a bifat 4 remize și un eșec. Cornel Papură, antrenorul înscăunat de el, mai întâi pentru a se ocupa de echipă „în perioada imediat următoare", pentru ca apoi să fie confirmat „până la finele sezonului”, nu reușește să oprească deriva cu niciun chip. Și nici nu pare să aibă cu cine. 

Sorin Cârțu: „Rotaru era prin Maldive”

În lipsa lui Koljici, accidentat, ceilalți atacanți nu se lipesc de gol nici măcar în meciurile cu adversari ca Viitorul, care nu bagă autobuzul în poartă. Cele două reușite din 2021, semnate de un fundaș (Papp) și de un mijlocaș (Cicâldău), au părut mai degrabă accidentale, nu rodul unor acțiuni elaborate. Ceea ce vorbește de la sine și despre forma în care se află „regizorii” Cicâldău și Dan Nistor. 

CS Universitatea are nevoie ca de aer de forțe proaspete. Dar nu se mișcă nimic. Iar când vine vorba de întăriri, președintele Sorin Cârțu arată cu degetul mai sus: „Patronul a promis că se vor face niște transferuri, deci probabil se vor face. Era prin Maldive. Are nevoie de relaxare, la cât a pătimit și prin ce a trecut cu Covidul”.

29 ianuariee data la care Mihai Rotaru va reveni în țară

14 decembrie 2020e data ultimului gol de atacant înscris de Craiova (Ofosu), la 2-1 cu UTA, în deplasare

Ne e teamă că pierdem contactul cu primele clasate, pentru că noi tot continuăm să nu câştigăm, iar FCSB şi CFR bat meci de meci.
- Nicușor Bancu, căpitan U Craiova

VIDEO Gică Popescu: „Toate echipele care ajung în play-off pot spera la titlu“

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Edward Iordănescu are dreptate: CFR Cluj e dezavantajată în lupta cu FCSB și Craiova! Cum poate fi decis duelul la titlu în Liga 1

EXCLUSIV Aroganța lui Neubert către un arbitru după ce FCSB a încălcat regulamentul: „Nu mă poți sancționa! Eu nici nu exist! Tu chiar ești extrem de prost!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
dansy
dansy  •  26 Ianuarie 2021, 12:16

Daca golul lui Cicaldau nu a fost ca urmare a unei actiuni elaborate atunci ori eu ori Botezatu trebuie sa ne lasam de comentarii despre fotbal!

133956157512819
Ilie Tarnoveanu  •  25 Ianuarie 2021, 14:26

Odata am zis ca M.Rotaru are origini de prin Moldova. Probabil am gresit ,dar asta pentru ca era legat de SIF Moldova, ca sora lui era tot pe acolo ca are mosii pe la Braila(are adevarat si-n Oltenia), ca era prieten cu Hrebenciucii si Andrici si ca multi cu dosare pe la DNA. Acum ca a fost clasat cu ce a facut la ANRP (minunata noastra justitie aplicata si la Proprietatea, Microsoft, EADS, Bechtel, si multe alte potlogarii romano-straine) ,probabil in asteptrea sentintei a fugit in Maldive, acum ca s-a linistit sa bage bani mai multi in jucatori, antrenori si transferuri. Sunt adevarat si „plecaturi”(cheltuieli) la echipa ,dar si venituri din jucatori vanduti. E timpul sa vina plecaturi de jucatori si venituri de jucatori. Hai Universitatea ,nu mor caii cand vor FCSB si CFR!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează