FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ce haos e la FCSB! Gigi Becali l-a sunat pe Marian Lupu să-l convingă să revină după ce îl umilise

Marian Lupu // foto: Arhivă Gazeta Sporturilor
Marian Lupu // foto: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 august 2019 09:00

FCSB // Haosul de la FCSB atinge noi dimensiuni nebănuite! Fără antrenor, pe loc de play-out, cu un patron de o efervescență din ce în ce mai dăunătoare și cu infirmeria plină, roș-albaștrii se află în cel mai dificil moment din ultimii 10 ani. Iar degringolada pare să continue. 

Concediat recent de Gigi Becali, preparatorul Marian Lupu a fost invitat marți seara la TV Digi Sport, vorbind din nou, după interviul acordat Gazetei, despre numeroasele probleme de lot de la FCSB. 

Șomer după ce Becali l-a umilit, acesta aflând de pe site-uri că e dat afară, Marian Lupu a fost întrebat de Vali Moraru, moderatorul emisiunii, dacă a primit vreo ofertă după despărțirea de roș-albaștri. Deși inițial a răspuns negativ, Lupu a revenit apoi cu o completare incredibilă

Bine, de fapt, m-a sunat Becali două zile mai târziu, dar nu mai vreau să vin, am nevoie de o pauză”, a spus Lupu, afirmație cu care i-a surprins pe toți cei prezenți în studio. 

În urmă cu două zile, Marian Lupu a acordat un amplu interviu Gazetei Sporturilor în care a atins punctele sensibile ale problemelor de ordin fizic din lotul vicecampioanei. Citește interviul AICI!

Vezi și:

Mihai Stoica, răspuns acid pentru Marian Lupu: „Sunt un om cu studii superioare, nu accept explicații ilogice”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
105177627189728
Dan Constantin Petre  •  08 August 2019, 09:28

Pentru Jiji: Cine seamana vant culege furtuna si inca o zicala- gura bate fundul

105177627189728
Dan Constantin Petre  •  08 August 2019, 09:28

Pentru Jiji: Cine seamana vant culege furtuna si inca o zicala- gura bate fundul

1044284568949277
Gherasim Andrei Adrian Virgil  •  07 August 2019, 16:36

comentariu în trei părți... (finalul comentariului) pardon domnule Becali... Să mai râdem și noi, să râdă oamenii, să fie veselie, mare veselie ce-o să fie pe capul nostru ! Stați să vedeți mâine seară (np.: joi, 8 august 2019)... Eu personal o să mă uit la meciul cu Mlada, cu pisica lângă mine, să mă zgârie din când în când așa, să-mi treacă de marea veselie ce-o să fie pe capul meu, al nostru... ! Ori poate a vorbit domnul Gigi la Maglavid și se va petrece o minune... ?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează