FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ce înseamnă, pînă la urmă, să ieși din insolvență? 4 lucruri care vor transforma Dinamo: de la bani, la faimă

Articol de - Publicat vineri, 25 septembrie 2015 13:44

Dinamo a primit o veste mare în ceea ce îi privește viitorul. Clubul a ieșit oficial din insolvență și începe acum o nouă etapă.

GSP.RO îți prezintă 4 consecințe imporante și benefice pentru echipă ale ieșirii din insolvență.

1. Dinamo își recapătă suflul

După ieșirea din insolvență, Dinamo redevine una dintre echipele importante în Liga 1, care se va bate pentru cîștigarea celor trei trofee. Acum, "cîinii" nu mai au scuza insolvenței și a problemelor financiare pentru a motiva lipsa de rezultate, fiind presați de fani să obțină trofee. În plus, scade presiunea. Rednic s-a prins constant de ghimpele insolvenței, acum are liniște în ceea ce privește problemele exterioare echipei.

2. Cupe europene. Și bani

Ieșirea din insolvență îi va da lui Dinamo dreptul de a juca în cupele europene. Dacă se vor clasa pe un loc eligibil, "cîinii" vor putea participa în competițiile internaționale începînd cu sezonul 2017-2018. Ultimul meci al lui Dinamo în Europa a fost pe 30 august 2012, cînd au fost eliminați din Europa League de Metalist Harkov. Mai mult, fondurile dintr-o eventuală participare în Europa se pot transformă în transferuri sau salarii mai mari.

3. Transferuri > Zero

Dinamo poate de acum să cheltuie bani pentru a face transferuri și nu doar să aducă jucători liberi de contract. În următoarea perioadă de transferuri, "cîinii" se pot întări cu fotbaliști importanți, pe care pînă acum nu i-au putut aduce, devenind o candidată serioasă la titlu. Ieșirea din insolvență o face pe Dinamo să fie iar o echipă cu prestigiu și care să dea siguranță jucătorilor, ceea ce poate duce la achiziționarea unor fotbaliști cu prestigiu.

4. Salarii atractive

Dinamo poate deveni din nou o echipă atractivă pentru jucătorii importanți. După ieșirea din insolvență, echipa poate să ofere salarii mai mari, ceea ce i-ar atrage pe jucătorii importanți, care să ajute la creșterea echipei.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (166)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  25 Septembrie 2015, 14:38

felicitari stafului clubului, au reusit sa gestioneze impecabil cea mai dramatica situatie negativa din stralucita Istorie a unuia dintre cele mai puternice cluburi est-europene, ever. comparabila cu situatia negativa a anilor '90 (cand forte oculte au lucrat masiv chiar si pentru desfiintarea acestui club), nici situatia gestionata de actualul actionar si staful lui nu a fost deloc una simpla. tocmai de aceea, merita felicitari si respect. cat priveste viitorul lui 1.das Erste Dinamo, simpla iesire dintr-o situatie financiara grava nu inseamna automat miliarde de euro, superjucatori, supersalarii si superperformante. amatorismul si nepriceperea gazetareasca dau impresia ca simpla iesire din insolventa echivaleaza cu un fluviu de lapte si miere. fals intru-totul. lupta continua, reconstructia continua. vor trece ani pana cand 1.das Erste Dinamo va deveni cu adevarat un club solid, serios si foarte puternic. 2, 3 poate 4 ani... dar tot ce putem sa concluzionam : 1.das Erste Dinamo este intr-adevar pe drumul corect, pentru prima data dupa 2 decenii si jumatate. este suficient sa nu se abata de la acest drum al reconstructiei. cu siguranta, numeroasele grupuri de copii, juniori si tineret isi vor spune cuvantul, cu siguranta Brandul Dinamo va atrage investitii importante in continuare, cu siguranta visul albrosu esential se va implini in cativa ani : un nou stadion, modern, suficient de mare si de care sa fim mandri. si mai ales, cu siguranta vor veni titluri. Forza Dinamo !

ando89
ando89  •  25 Septembrie 2015, 15:00

Trebuie sa ne bucuram cu masura, asa cum subliniau si antevorbitori avizati si in masura sa discearna prin semintele timpului unui viitor luminos. Sa fim in aceste momente de bucurie retinuta rationali dar increzatori, fermi dar politicosi cu adversarii ofticati ce prezinta o normalitate relativa, milosi cu cei fara discernamant, dar fara exagerari de natura caritabila, exista un sistem de asistenta sociala responsabil cu asta!

aly_dinamo
aly_dinamo  •  25 Septembrie 2015, 14:53

Nici nu va inchipuiti cata placere imi face sa vad frustratii cum dau tot din ei. Roata se invarte mai baieti, unii se ridica, altii pica. Ce sa faci, asa e in viata. FORTA DINAMO!!

Vezi toate comentariile (166)
Comentează