Comentarii (25)
gicapuia
gicapuia  •  13 Ianuarie 2021, 18:19

Nu stiati ce masinarii aveti pentru ca e pe locul 1 din lista cu dotari. Si cum tu presedintele clubului stii sa faci clasamente fara sa nominalizezi locul 1 ce si-au zis oltenii tai cind au dschis lista cu dotari si ay vazut ca masinuta aia e prima : Muica fara asta, Nu ati vazut ca seful nu sufera locul I ?! Folosim lopetile ca sunt pe locul 2. Sa-i facem o bucurie.

observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  13 Ianuarie 2021, 15:22

Mie mi-ar fi rusine, Cartule. Ca presedinte de club trebuie sa stii si altceva decat ziua cand se plateste leafa. Pai cand ai intret pe stadion si ai vazut zapada pe teren, nu te-ai gandit ca imaginea clubului este afectata? Nu trebuia sa pui tu mana pe lopata, doar trebuia sa-l intrebi pe cel responsabil de ce se prezinta situatia in acest fel. Dar pe voi nu va intereseaza nimic, stati intorsi cu spatele unii la altii si va prefaceti ca nu e treaba voastra. De vina nu sunteti voi, ci aia care va tin in brate si care trag fiecare in cate o parte. S-a ales praful de club, doar prostiti lumea ca luati campionatul, dar pe voi nici nu va doare capul de asta. Rusine. Si voua si celor care va tin palma.

dansy
dansy  •  13 Ianuarie 2021, 12:40

Domnule Cartu sa va fie rusine tuturor celor care conduceti acest club!Dac dvs ca presedinte va puneti aceasta intrebare ce sa mai zicem.Pai dvs ce faceti acolo ca si presedinte de club? Nu trebuia sa va interesati ca terenul sa fie curat in conditiile in care exista si instalatie de incalzire si masina de curatat zapada.Cine trebuia sa se ocupe si/sau sa verifice pregatirea terenului?Noi suporterii?.Pai daca dvs ajungeti la stadion doar cu o ora inainte de meci sonstatati cum este terenul in conditiile in care se stia ca va ninge ce sa mai zicem.Ori dvs si Popescu sunteti doar de decor acolo?Cu o asemenea conducere Uniuversitatea nu are nicio sansa sa faca performanta!Echipa nu joaca nimic,antrenorul este sub orice critica.Nu avem nicio idee de joc.Inteleg ca Rotaru va incalecat cand e vb de transferuri dar ca sa rezolvi cu zapada de pe stadion nu va trebuie acordul lui Rotaru.Sa va fie rusine la toti!

629690994563561
Sutiman Ilie  •  13 Ianuarie 2021, 11:10

Papură o nulitate, Ivan deja a ajuns cea mai mare țeapă de pe pământ, Nistor joaca doar cu pasa în spate, Mamut este o glumă de jucător. Și totuși stam cu ei. Dacă nu vor performanță, de ce dracu nu baga tineretul. Dați-le copiilor șansă să crească. Nu mai țineți, Ivan, mamut și Nistor. Deja acești jucător sunt sub 20 % din ce se așteaptă de la ei. În concluzie la Craiova sunt jucători gen Ivan care nu face nimic, dar nici nu aleargă în spate sa se apere, pai vrem noi sa își rupă picioarele o vedetă. Ivane tată, nu mai poți retragete sau mergi în alte ligi inferioare. La Craiova le trebuie antrenamente dese și consistente.

valu4ever
valu4ever  •  13 Ianuarie 2021, 10:34

HAL de presedinte DE club! EL nu stie nimic,ziua de salariu o stie?

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  13 Ianuarie 2021, 09:15

La voi nimic nu este normal si primii care se mira sunt aia care ar trebui sa faca ceva. Echipa este harcea parcea, o rusine pentru orasul lui Balaci, Oblemenco si Cartu, dar voi nu vedeti nimic, dormiti in cojoace, pe stadion nu exista organizare desi doar voi jucati acolo, nu si cealalta Univesitate, dar voi sunteti ingeri, de unde sa stiti? Dormiti in pace!

danny_l
danny_l  •  13 Ianuarie 2021, 08:45

Ce să faci cu împiedicații ăștia, dacă prinde primele 6, să zică mersi,Sepsi a arătat așa cum e ,o echipă muncitoare și serioasă, asta e, așteptăm cealaltă Craiova în Liga 2, ăia poate joacă ceva mai bine,cu CSU m-am lămurit.

hmmmm
hmmmm  •  13 Ianuarie 2021, 08:40

Dacă voi sunteți organizatori și alții sunt stăpâni, de ce nu poate să joace și Știința acolo? Că voi nu vreți, dar nu răspundeți! Și mai comentați de FCSB, penibililor.

observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  13 Ianuarie 2021, 08:33

Niste ***, stapanii stadionului, organizatorii, staful de exhipa, jucatorii, toti, dar toti nu altfel. Pe toti i-a durut in pix.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

stefy29
stefy29  •  13 Ianuarie 2021, 08:08

cirtule, mogosoaia va asteapta cu bratele deschise inca din 2013, de cand v-ati infintat si a-ti parasit-o. Mergeti la mogosoaia cirtule, ca acolo va este locul, poate aveti mai mult noroc. Habar nu ai ce terenuri sunt acolo, gloabele voastre ar zburda pe,, iarba verde de acasa,,. Stiinta e una singura si aceea nu e cs litera u!

  • 1
  • 2
  • 3
Comentează