Articol de , , , - Publicat luni, 06 noiembrie 2023 10:38 / Actualizat luni, 06 noiembrie 2023 11:00

FCSB- Rapid, scor 1-2, a arătat ca un derby de clasă între cele două rivale. A fost un spectacol la propriu pe Arena Națională realizat de cele două galerii și tensiuni în teren. GSP.ro vă prezintă 10 detalii care nu s-au văzut la TV.

1. Unii dintre fanii Rapidului, trimiși la înaintare

Înaintea partidei mai mulți fani ai giuleștenilor au fost prinși încercând să introducă materiale pirotehnice la derby-ul cu FCSB. Indiferent că a fost la primul filtru de control la intrarea în stadion sau la al doilea, majoritatea dintre cei prinși de poliție erau tineri ce păreau să nu aibă mai mult de 20 de ani.

Reporterul GSP dă detalii detalii de pe Arena Națională, după FCSB - Rapid » Fotbalistul care a terminat jocul în lacrimi + Sărbătoare de 20 de minute pe gazon a alb-vișiniilor
Tineri prinși încercând să introducă petarde în stadion

2. Meciul galeriilor

Pe lângă jocul propriu-zis, și galeriile au avut un meci al orgoliilor. Chiar în startul jocului de la peluza Rapidului a avut mesajul: „Să înceapă imnul… Aleluia”. Imediat, peluza roș-albastră a venit cu replica vulgară: „Aleluia! Vă batem de vă rupem m**a”.

Reporterul GSP dă detalii detalii de pe Arena Națională, după FCSB - Rapid » Fotbalistul care a terminat jocul în lacrimi + Sărbătoare de 20 de minute pe gazon a alb-vișiniilor

3. Au fentat barierele

Cu toate că au avut alocate 2.600 de tichete, giuleștenii și-au mărit galeria în 3 zone. Aceștia și-au susținut favoriții din peluza aflată la inelul 3, dar și de la capătul tribunei a II-a unde au fost alte 500 de persoane. În plus, și la loje „vișiniii” au avut parte de o galerie consistentă, unde foști jucători precum Vasile Maftei sau Răzvan Raț s-au bucurat și au trăit jocul asemenea unor ultrași.

4. Colțescu le-a scos peri albi jucătorilor de la FCSB

Centralul Sebastian Colțescu a fost inamicul numărul unu al jucătorilor de la FCSB. Florinel Coman a contestat îndelung prestația arbitrului în timpul jocului, iar la final avea să declare că cel de-al doilea gol a fost anulat pe nedrept. Inclusiv Adrian Șut s-a arătat iritat de prestația lui Colțescu, iar după un fault în prelungiri, mijlocașul a făcut un semn din mâini ca și cum ar arăta că acesta a fost finalul și că nu mai este nimic de făcut.

5. Tavi Popescu, la pământ

Tavi Popescu a fost unul dintre cei mai afectați jucători ai roș-albaștrilor. Imediat după fluierul final s-a pus în fund deznădăjduit. Apoi, când galeria le-a întors spatele jucătorilor, Tavi a început să plângă și, din cauza frustrării acumulate, a lovit un banner.

Reporterul GSP dă detalii detalii de pe Arena Națională, după FCSB - Rapid » Fotbalistul care a terminat jocul în lacrimi + Sărbătoare de 20 de minute pe gazon a alb-vișiniilor
Rapid a învins-o pe FCSB, scor 2-1. Vicecampioana a mai primit o lovitură. Nu îi va putea folosi pe Alexandru Pantea (20 de ani) și Octavian Popescu (20 de ani), principalele soluții pentru regula U21, ambii suspendați.

6. Bucurie de lungmetraj

Succesul în fața celor de la FCSB a fost cum nu se poate mai dulce pentru jucătorii Rapidului. Aceștia au savurat din plin victoria în fața rivalilor și au stat după final mai bine de 20 de minute în fața galeriei cântând de bucurie.

Citește și alte știri:

„Să nu mai aud că spuneți asta!” » Bergodi a îngenuncheat pe gazon, apoi și-a încheiat interviul în lacrimi

Mircea Rednic are trei probleme înaintea meciului UTA - Dinamo, una foarte mare! „Eu încă am să le reproșez unele lucruri celor de acolo”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”