FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ce onoare! Un puști de la FCSB, inclus pe o listă cu Maradona și Pele de o importantă publicație

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 noiembrie 2018 20:19

FCSB a început să investească masiv în tineri, construind la Berceni una dintre cele mai importante baze de pregătire din România. Rezultatele încep să apară, vicecampioana având tot mai mulți fotbaliști la naționalele U21, U19 sau U18 ale României.

Publicația FourFourTwo a alcătuit recent o listă de 10 tineri jucători care au reușit să debuteze la seniori foarte devreme. În top și-a făcut loc și un fotbalist de la FCSB.

E vorba despre Ianis Stoica, fiul lui Pompiliu Stoica, fotbalist ce a debutat la 14 ani la FCSB, în partida din Cupa României cu Sănătatea Cluj de anul trecut. Interesant este că în top apar nume precum Maradona, Pele sau Sergio Aguero.

Ianis este văzut drept unul dintre cei mai talentați tineri fotbaliști români. Iată lista totală a jucătorilor apăruți în top: Sergio Aguero, Ianis Stoica, Freddy Adu, Pele, Maradona, Paulino Alcantara, Gianni Rivera, Martin Odegaard, Mauricio Baldivieso și Fernando Garcia.

16 aniîmplinește Ianis Stoica pe 8 decembrie. Tânărul mijlocaș a strâns 4 prezențe la echipa mare, marcând un gol

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
para.para
para.para  •  22 Noiembrie 2018, 00:37

Evident ca trebuia sa fie vorba de un angajat al lui becali, adica de la echipa sustinuta de hartia pentru impachetat peste, ca doar n-au niciun interes sa scrie si despre gaz metan medias sa zicem.

minell73
minell73  •  21 Noiembrie 2018, 22:03

Asta va fi viitorul mesi, care se va vinde cu 750 mil euro lejer.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close