FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ce s-a întâmplat în vestiarul FCSB după gafa lui Andrei Vlad cu Rapid Viena! Anamaria Prodan recunoaște: "I-am dat mesaj lui Gnohere"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 septembrie 2018 21:53

Impresarul Anamaria Prodan a vorbit despre incidentul dintre Harlem Gnohere și Andrei Vlad de după meciul cu Rapid Viena, câștigat de FCSB 2-1, dar după care viecampioana a ratat prezența în grupele Europa League. 

"Bizonul" l-a taxat pe Vlad, care a greșit grav la golul marcat de austrieci, la scorul de 2-0 pentru FCSB, rezultat suficient pentru calificarea în grupe. 

"El nu mai are contract cu nimeni, dar suntem prieteni. N-am zis acolo ce a făcut. Şi asta i-am scris lui Harlem:  «ai grijă, că e un copil şi, dacă voi cei mari puneţi presiune pe el, atunci el se va pierde definitv ». Aşa cred eu.

Nu i-a făcut nimic, nu l-a bătut, dar ce i-a făcut şi era firesc, că el dăduse gol, toată echipa era euforică, erau calificaţi şi Vlad... Şi asta cu a greşit, că-l auzeam şi pe Duckadam, domne', ce greşeală, a respins în faţă, a respins lateral.

Bălaşa s-a sucit, s-a învârtit şi s-a întâmplat nenorocirea", a declarat Anamaria Prodan la Telekom Sport.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
mountytoma
mountytoma  •  06 Septembrie 2018, 14:42

*** ah, am uitat, sa ia comision din transferul lui vlad la FCSB!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ray51
ray51  •  06 Septembrie 2018, 10:46

Lui Mutu nu-i zi nimic c-a ratat 11 m, lui Chiriches nu-i zi nimic atunci cand a dat cu stangu' in dreptu', lui Stanciu la fel. Da' pe tine, om de rand, cine te iarta la greseli mult mai mici decat cele relatate? Adica Vlad nu-i de vina? Sau ce vreti sa relevati d-na Prodan??? Ca sunteti un factor de educatie subtil???

catalynn
catalynn  •  06 Septembrie 2018, 09:57

In primul rand: ole, ole, mulțumim Rapidule! In a doilea, pațachina are dreptate, ce tot ii reproșați lui Vlad cand Bălasa e cel putin la fel de vinovat!? A gresit, e adevarat, insa e cineva perfect!? De atâtea alte goluri ca si facute scoase miraculos de băiat nu ziceti nimic măh samantarilor!? Lăsați copilul in pace, lui Tatarusanu cati ani i-au trebuit sa se formeze !? Cred insa ca marea greseala a lui Vlad nu e acest gol ci ca a acceptat sa vina la un club neserios cum e FC fcsb!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close