FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - PANDURII 2-1

Ce sancțiune a primit Edi Iordănescu după scandalul din meciul cu Dinamo » Doi brancardieri au fost și ei penalizați

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 decembrie 2015 18:33

Comisia de Disciplină a FRF a decis astăzi să-l sancționeze pe Edward Iordănescu cu două etape de suspendare și o penalitate de 320 de lei.

Antrenorul Pandurilor a fost eliminat de arbitrul Marcel Bîrsan pentru protestele de la meciul cu Dinamo, scor 1-2 pentru "cîini". În drumul spre vestiare, Edi Iordănescu s-a luat la ceartă și Bogdan Bălănescu, secretarul general al lui Dinamo.

Comisia de Disciplină a hotărît să-i sancționeze și pe cei doi brancardieri de la meciul dintre Dinamo și Pandurii. Aceștia au fost suspendați pentru o lună și au primit o penalitate sportivă de 640 de lei fiecare în conformitate cu articolul 53.1 din RD.

Arbitrul partidei a notat în raport că cei doi brancardieri au protestat pe durata meciului, iar ca urmare au fost penalizați.

Mai jos este articolul în baza căruia au fost sancționați cei doi brancardieri.

regulament

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
alexpescaru
alexpescaru  •  17 Decembrie 2015, 00:09

Antrenorul ia două etape și brancardierii o lună ! Plus amendă dublă...Adică, ce pana mea, fiecăruia după buget, coane Fănică... Cine o fi gândit așa profund în comisia aia ?

508902449285634
Costin Barac  •  16 Decembrie 2015, 19:55

Saracu Edi, daca tata Puiu l-a educat anti Dinamo, nu stie sa piarda saracu, lasa ca taicasu mai ia o sacosa de bani de la FRF(de plastic)

steaua1986forever
steaua1986forever  •  16 Decembrie 2015, 19:55

Se cearta un antrenor cu un bagator de seama de la un club (organizator) si sunt pedepsiti 2 brancardieri. Made in Romania.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează