FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCU CRAIOVA 4-0

Ce scrie presa din Ungaria, după lecția dată de Sepsi lui FCU: „Craiova regretă”

Fanii lui Sepsi, la meciul de joi seara cu FCU Craiova / FOTO: Raed Krishan (GSP) +16   FOTO
Fanii lui Sepsi, la meciul de joi seara cu FCU Craiova / FOTO: Raed Krishan (GSP)

Articol de - Publicat vineri, 17 martie 2023 07:23 / Actualizat vineri, 17 martie 2023 15:49

Jurnaliștii maghiari ai publicației Nemzeti Sport au dedicat un spațiu important pe site duelului dintre Sepsi și FCU Craiova de joi seara, încheiat cu victoria clară a covăsnenilor, scor 4-0.

Presa de la Budapesta a fost în „priză” la rejucarea partidei dintre Sepsi și FCU Craiova, un eveniment intens mediatizat nu doar în România. O cunoscută publicație din Ungaria a relatat pe larg despre succesul autoritar al formației din Sfântu Gheorghe, dar și pe marginea eforturilor derulate de olteni la comisii pentru a obține o rejucare ce s-a dovedit a fi în zadar. 

„Craiova regretă că a luptat pentru rejucarea meciului întrerupt pe 29 ianuarie din cauza scandărilor fanilor împotriva Ungariei. 

În loc de 3-0 la masa verde, a primit patru goluri joi seară, la Sfântu Gheorghe, iar Sepsi a câștigat meciul mai clar decât s-ar fi așteptat și s-a calificat în play-off. În cel mai important meci al său, Sepsi a jucat cel mai bun fotbal al său”, au scris cei de la Nemzeti Sport, citați de digisport.ro.  

Sfântu Gheorghe, între ziua maghiarilor și rejucarea meciului Sepsi - FCU Craiova » Ce a găsit echipa Gazetei în reședința Covasnei înainte de meci
Sepsi - FCU Craiova
Sfântu Gheorghe, între ziua maghiarilor și rejucarea meciului Sepsi - FCU Craiova » Ce a găsit echipa Gazetei în reședința Covasnei înainte de meci

Sunt fericit de cum am jucat, băieții s-au dăruit și asta s-a văzut. Am mers înainte de meci în vestiar, am vorbit 3-4 minute, apoi le-am pus un clip motivator. A avut rezultat. Echipa a fost fantastică. Băieții merită din plin orice primă. Au prime de obiectiv, iar acum trebuie să le vină banii.

Nu ne predăm în play-off, vrem să câștigăm oricare meci și cred că dacă vom juca așa cum am făcut-o cu Craiova, avem șanse să obținem rezultate mari.

- Laszlo Dioszegi, patron Sepsi

Laszlo Dioszegi, discurs în vestiar înainte de meci

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, a mers în fața jucătorilor pentru a-i încuraja înaintea finalei pentru play-off: „Iată că a venit ziua cea mare. Când mă uit la voi, încrederea mea e 100% că astăzi nu părăsim terenul învinși. Împreună vom învinge! 

După atâtea așteptări, a sosit finala adevărată. Eu am încredere în voi, și nu numai eu. Tot staff-ul, fiindcă știm că dacă o să cădeți, dacă va curge sânge pe voi, o să vă ridicați, o să ștergeți sângele și o să mergeți mai departe. Astăzi e ziua voastră, e ziua noastră, a tuturor!”, a spus Laszlo Dioszegi în vestiarul lui Sepsi.

VIDEO Discursul lui Laszlo Dioszegi înaintea „finalei” Sepsi - FCU Craiova

Citește și alte știri de actualitate: 

FOTO Suporterii rivalei CSU au ieșit în stradă în miez de noapte și au afișat un mesaj obscen în fața stadionului, după ce FCU Craiova a ratat obiectivul: „Amin!”

Adrian Mititelu, mesaj la miezul nopții după umilința suferită de FCU Craiova: „Sepsi ne-a predat o corecție rușinoasă!”

EXCLUSIV Implozie la Sf. Gheorghe! Dezvăluiri incendiare din vestiar: cauzele prăbușirii lui FCU Craiova

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  17 Martie 2023, 19:08
Postat de roost.eradevar.at pe 17 Martie 2023, 09:03

Asta inseamna pt gesepe presa sportiva!! Sunt 4 articole legate de meciul de aseara, ce s’a scris in Ungaria, ce a facut Mititelu, ce s’a intamplat la vestiare…..dar nimic despre meci. Statistici, comentarii ale fazelor, analize…. Asa ati invatat voi sa faceti presa sportiva?? Cu copy-paste? Eventual Google Translate…..

Care meci? A fost un măcel! Sepsi a zdrobit clona

istet10
istet10  •  17 Martie 2023, 12:45

Cum au ajuns aia la concluzia ca regreta?

dodo001
dodo001  •  17 Martie 2023, 10:11

Cam putin de meci domnilor ziaristi. Va atrage can-can-ul?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează