FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ce se întâmplă cu Andone » Mutu a dezvăluit ce urmează pentru Dinamo: "Ăsta e planul"

Articol de GSP - Publicat marti, 13 decembrie 2016 15:29

Adrian Mutu, managerul lui Dinamo, a vorbit despre relația cu Ioan Andone și despre posibilitatea ca antrenorul să fie demis din cauza parcursului slab al echipei.

"Noi avem încredere în antrenorul nostru. Vom trage linie după 22 decembrie şi vom analiza de faţă cu Andone jocul echipei. Încercăm să aducem Dinamo unde trebuie. Vrem ca Dinamo să se bată la titlu și să fie competitivă și atractivă.

Dacă am fi reușit să marcam mai multe goluri, din ocaziile pe care le-am avut, cu siguranță, nu am fi fost aici în clasament. Noi jucăm bine și ajungem în fața porții.

Vrem să câștigăm toate meciurile până la final, pentru că ne-ar fi mai ușor în pauza de iarnă. Dacă vom reuși asta, ne va fi mai ușor când vom face transferuri și nu va trebuie să ne grăbim. 

Va urma un play-off mult mai dificil față de anul trecut pentru că distanța este mică. Vor fi meciuri foarte bune, dure și se va stabili adevărata campioană. Nu contează cine va intra în play-off pe primul loc sau de pe al doilea", a spus Mutu la TV Digi Sport.

Citește și: Întâlnire Mutu - Anamaria Prodan » Oficialul lui Dinamo cere un stelist! Sumă-record cerută de Negoiță pentru Rotariu

 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
geo.b.
geo.b.  •  14 Decembrie 2016, 16:24

Nu neaparat atacul este vinovat la Dinamo,APARAREA este puntul slab,acolo s-au pierdut punctele.Atacul a mers,cifrele din clasament o spun.Iar principalul motiv este SCHIMBUL PREA DES A LINIEI DE FUND,cea care iti da in mod normal siguranta intr-un campionat.In ultimii trei ani,sa zicem,au fost trei cupluri de fundasi diferiti,iar daca ii schimbi mereu,nici in 20 de ani nu o sa castigi campionatul.Trebuie sa ai continuitate si sa aduci doar una doua "piese",in punctele nevralgice ,nu o jumatate de lot.

119179138570811
Constantin Cojocaru  •  14 Decembrie 2016, 00:01

Mutule, ai grija ce faci ! vezi ca "falcosul" e bine "legat", nu e ca ospatarii aia pe care i-ai invins prin KO. si s-ar putea sa regreti!

fangigi
fangigi  •  13 Decembrie 2016, 16:03

Falcosul daca nu era furat de arbitri era pe primul loc acuma!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează