FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Întâlnire Mutu - Anamaria Prodan » Oficialul lui Dinamo cere un stelist! Sumă-record cerută de Negoiță pentru Rotariu

Articol de GSP - Publicat marti, 13 decembrie 2016 11:21

Managerul lui Dinamo, Adrian Mutu, a dezvăluit că s-a întâlnit cu Anamaria Prodan și a discutat despre fundașul Stelei, Alin Toșca.

"Eu m-am întâlnit ieri cu Anamaria Prodan și am vorbit cu ea despre Toșca, jucător pe care îl reprezintă. Am întrebat despre situația lui. Din câte știu eu, Becali are ofertă pe masă pentru el", a declarat Mutu la TV Digi Sport.

În plus, managerul lui Dinamo a vorbit și despre situația lui Rotariu și Gnohere, jucători despre care Becali a spus că îi vrea la Steaua și că cei de la Dinamo i-au propus să îi cumpere.

"Am vorbit și despre Gnohere. M-a întrebat ce vrem pe el, dar nu are legătură cu Steaua. Noi vrem 450.000 de euro pe el. Dacă Steaua îl vrea, îl așteptăm la negocieri. Dacă vor să aștepte, bine.

Discuția este mai veche, de când am venit eu. M-a sunat Becali și mi-a spus că vrea să dea 2,5 milioane de euro. Negoiță a refuzat categoric. Nu a refuzat pentru că era vorba despre Steaua, ci pentru că noi vrem 4 milioane de euro pentru Rotariu", a adăugat Mutu.

Citește și:

Budapest sau Bucharest? Sigur n-ați greșit?  » UEFA a anunțat orașele următoarelor două finale Champions League și Europa League
Europa League
Budapest sau Bucharest? Sigur n-ați greșit? » UEFA a anunțat orașele următoarelor două finale Champions League și Europa League
Radu Drăgușin a jucat 70 de minute în controversatul Tottenham - Newcastle, pe o arenă de 100.000 de locuri » Ce notă i-au dat englezii
Stranieri
Radu Drăgușin a jucat 70 de minute în controversatul Tottenham - Newcastle, pe o arenă de 100.000 de locuri » Ce notă i-au dat englezii
FCSB a pus ochii pe 4 jucători de la Dinamo: „Mi-au plăcut foarte mult” » Politic NU e printre ei
Superliga
FCSB a pus ochii pe 4 jucători de la Dinamo: „Mi-au plăcut foarte mult” » Politic NU e printre ei

Ironia sorții » Fostul jucător de la FCSB, la un pas să semneze chiar cu echipa care l-a retrogradat!

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (29)
ando89
ando89  •  13 Decembrie 2016, 13:02

Ce prezență răpitoare, i-ar sta bine la Curtea Regelui Soare. De fapt dacă mă uit la jiji și palatul aurit, parcă aduc puțin cu un grajd de la Versailles și potcovarul șef:))

conasu_boeru
conasu_boeru  •  13 Decembrie 2016, 12:37

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ando89
ando89  •  13 Decembrie 2016, 17:41
Postat de bakunin pe 13 Decembrie 2016, 13:48

Ai umbla putin prin crengile palmierului, bre? :)

Sincer nu. Prefer prospături naturale și nu mă refer neapărat la vârsta biologică:)

Vezi toate comentariile (29)
Comentează