FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Deac a povestit o fază incredibilă: „A ieșit gol pușcă din toaleta restaurantului și s-a pus lângă noi la masă”

Ciprian Deac, campion de patru ori cu CFR Cluj, a fost la GSP Live
Ciprian Deac, campion de patru ori cu CFR Cluj, a fost la GSP Live

Articol de - Publicat joi, 02 aprilie 2020 07:12

Ciprian Deac (34 de ani), de patru ori campion cu CFR Cluj, a fost invitat joi dimineață la GSP Live, unde a participat la o sesiune scurtă de Q&A.

Deac a vorbit la GSP Live, printre altele, despre idolul său din copilărie, cel mai frumos gol din carieră, un episod incredibil dintr-un restaurant și despre jucătorii neplătiți care pariază.

- Ai avut un idol în copilărie?  

Daniel Pancu. Eu când am jucat la Rapid chiar locuiam foarte aproape unul de celălalt. Pancu nu avea permis în acea perioadă, așa că i-am fost șofer o lungă perioadă de timp. M-am bucurat foarte mult că am reușit să îl cunosc, să jucăm împreună. E un jucător foarte mare pe care l-a dat această țară, cred că și el e conștient că putea să ajungă mult mai sus, dar el știe cel mai bine... 

- Care este cel mai frumos gol pe care l-ai dat în carieră? 

Cred că cel de la națională, cel cu Danemarca, m-am emoționat foarte tare fiind și primul. Am simțit ceva aparte, nu se compară cu nimic. Sentimentul de a îmbrăca tricoul naționalei nu se compară cu nimic, sunt niște emoții foarte plăcute știind că ai în spate milioane de oameni care te urmăresc și te susțin. Să joci pentru națională cred că este cea mai mare mândrie. Mi-aș dori sincer din tot sufletul să ne calificăm, chiar am declarat că nu aș fi supărat dacă nu aș fi chemat. Aș fi supărat, dar aș fi mai bucuros dacă echipa s-ar calificat indiferent cu ce jucători. Nu ar mai conta numele de pe spate, cine va juca, e un meci crucial. 

- Povestește-ne un moment amuzant din vestiarele în care ai fost. 

Un moment amuzant, nu chiar din vestiar, de la restaurant. Dacă îl mai țineți minte pe Tiago Lopes, fundașul dreapta care joacă acum în Turcia. Este un timp foarte comic și după un meci ne-am strâns toți la un restaurant să sărbătorim victoria. La un moment dat nu-l mai vedea nimeni pe Tiago Lopes și a apărut după vreo 10 minute de la toaleta restaurantului, dezbrăcat la pielea goală, a venit s-a pus la masă. Nu înțelegeam ce-i cu el... E un tip foarte comic, el neservind băuturi alcoolice. Eram doar noi în restaurant. Era un tip foarte comic și tot timpul ne făcea plăcere să stăm în jurul lui, avea pregătită în orice moment câte o surpriză. 

- Te-a tentat vreodată să pariezi? 

Când am fost mai mic, îmi venea să pariez dar nu aveam cu ce să pariez. Nu aveam bani. Nu prea mă pricep să ghicesc scoruri, dacă aș juca, aș pierde bani. 

- Într-un fotbal în care jucătorii sunt neplătiți, cum ți se pare acest stimul al pariurilor? 

- E destul de tragic ca un jucător să se gândească la acest aspect, neavând un salariu care să-i permită un confort. Nu cred că e de condamnat un jucător care face așa ceva dacă este neplătit de foarte mult timp. Dar eu cred că s-ar găsi și alte soluții, nu să joci la pariuri. Cred că nu e un câștig 100%, până la urmă e un risc. Nu îți poate garanta nimeni că dacă pariezi o sumă de bani îi vei și recupera. 

„Eu, Ciprian Deac, mai bine mor sărac, mai bine să nu am ce mânca, decât să mă dau la o parte sau să fac astfel de lucruri” -Ciprian Deac, de patru ori campion cu CFR Cluj

Citește alte știri din emisiunea GSP Live:

EXCLUSIV VIDEO Ciprian Deac a dezvăluit care este secretul unui corp perfect: „Fac peste 3000 de abdomene zilnic!”

EXCLUSIV VIDEO Dezvăluiri la GSP Live. De ce a ales Deac să rămână la CFR și refuze FCSB: „Contractul a fost mult mai mare, Becali m-a dorit foarte mult”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează