FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi, pe astea le-ai văzut?! Ce spunea Dinu Todoran despre o colaborare cu Becali: „N-are ce căuta în vestiar. Eu am principii, nu poate face el schimbările”

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 mai 2021 21:52 / Actualizat vineri, 21 mai 2021 22:27

Dinu Todoran, noul antrenor al celor de la FCSB, a fost intervievat de Costin Ștucan, la GSP Live, în urmă cu aproximativ doi ani. 

  • Dinu Todoran, pe atunci coordonatorul Academiei FC Voluntari, a lăsat de înțeles că ar accepta să lucreze la FCSB dacă i s-ar cere, însă cu o singură condiție: Gigi Becali să nu se implice.

„În meseria de antrenor te aștepți să primești telefon de la orice echipă, dar trebuie să ai principii. E foarte greu de gestionat situația de la FCSB și chiar nu știu ce se întâmplă acolo. Eu am lucrat cu MM, el e liantul dintre patron și antrenor. Cred că un mare ajutor ca antrenor trebuie să-l ai de la omul de lângă tine, de pe bancă, așa cum e MM. Nu cred că e vreun antrenor care să spună că n-a fost ajutat de MM.

Domnul Becali e de apreciat că bagă bani. Nu știu dacă vreo echipă din România are condițiile celor de acolo. Nu știu dacă domnul Becali trebuia să intre atunci, la pauză, în vestiarul lui Bergodi. Niciun antrenor nu vrea să-și vadă patronul în vestiar la pauză. Nu e deloc ok. Patronul trebuie să vină să se uite la meci. E normal după meciuri să fie ședințe, dar în vestiar nu”, explica Todoran la GSP Live. 

Gigi, pe astea le-ai văzut?! Ce spunea Dinu Todoran despre o colaborare cu Becali: „N-are ce căuta în vestiar. Eu am principii, nu poate face el schimbările”
Dinu Todoran, noul antrenor FCSB

Todoran despre schimbările din timpul meciului: „E ca și cum nu faci școala de pilotaj și vii să pilotezi un avion”

Întrebat despre patronii care vor să aleagă echipa de start și să facă schimbările din timpul meciului, Dinu Todoran a spus: 

„Nu, asta nu poți. E foarte greu. E ca și cum nu faci școala de pilotaj și vii să pilotezi un avion, iar piloții să fie doar la aterizare. Nu ai de unde să știi cum se pregătește un jucător, chiar dacă ai oameni lângă. Un jucător trebuie să fie pregătit tehnic, tactic, fizic și mental. Tu vezi jucătorul, vorbești cu el. El habar nu avea… jucătorii poate au probleme. Poate îi naște soția, poate îl doare o unghie, îl doare măseaua”

Dinu Todoran, noul antrenor de la FCSB

Dinu Todoran este liber de contract din martie 2021, când a plecat de la CSM Slatina, care ulterior a retrogradat din B în C. El a mai fost antrenor la juniorii lui FC Voluntari și interimar, timp de patru etape, la echipa din Ilfov. 

„Am ales un antrenor cuminte, Dinu Todoran. A semnat azi, la 18:00. Acum o lună i-am zis lui MM Stoica să-l sune ca să-l aducem la Academie, încă nu se decisese. Când l-a mai sunat azi, nu i-a răspuns lui MM Stoica și i-a dat mesaj că nu poate vorbi, că e la Biserică, ca e sărbătoare. Atunci am zis să nu-l mai punem la academie, ci să-l punem antrenor la prima echipă. Eu nu merg pe valoarea profesională, ci pe valoarea umană. Mi-a mers bine în viață. Eu vreau să câștig cu un om bun. Mai bine decât să câștig cu un om rău”
- Gigi Becali azi, la emisiunea „Digi Sport Special”

DEZBATEREA ZILEI » Contează antrenorul din acte la FCSB?

Alte știri despre FCSB: 

CFR Cluj râde de Gigi Becali! Mario Camora, ironii la petrecerea clujenilor

Gigi Becali a început curățenia la FCSB » 7 fotbaliști pleacă în vară, inclusiv cel mai vechi din lot: „Nu mai aruncăm cu banii, tată”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
sange.alb.rosu
sange.alb.rosu  •  22 Mai 2021, 10:44

Super. Urmează încă un an în care fcfcsb nu va câștiga niciun trofeu. Gigi, te iubim.

zagna
zagna  •  22 Mai 2021, 07:00

Becali, dar tu esti un om bun ? Lasand la o parte actele caritabile, cat rau faci milioanelor de suporteri ? Sa nesocotesti pasiunea si sperantele a milioane de oameni, nu este rautate, domnule Becali ?

publicer
publicer  •  22 Mai 2021, 04:43

Asta nu prinde 5 etape ca antrenor! Alt antrenor de chiftele! Unde naiba ii fabrica nene pe astia?! Licenta pro e un fel de scoala profesionala de pe vremuri. Nici macar daca ma gandesc bine ca aia macar stiau sa sudeze ,sa faca ceva. A ramas la Ana are mere)))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează