FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

GSP LIVE / Dinu Todoran a explicat de ce Gigi Becali nu poate avea succes ca patron-antrenor la FCSB: „E ca și cum nu faci școala de pilotaj și vii să pilotezi un avion”

Articol de GSP - Publicat luni, 26 august 2019 12:57

Dinu Todoran (40 de ani), coordonator în cadrul Academiei FC Voluntari, a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP LIVE și a vorbit, printre altele, despre situația de la FCSB.

Fostul fotbalist a explicat de ce nu este deloc benefică implicarea lui Gigi Becali în cadrul echipei, dar a vorbit și despre noul antrenor al campioanei, Bogdan Argeș Vintilă. 

„Fiecare trebuie să aibă niște principii. Te întâlnești cu conducătorul, tu spui ce vrei, el ce vrea. Dacă nu ești pe aceeași linie, pleci prost de la început. Sunt lucruri pe care trebuie să le zici”, a spus Dinu Todoran, la GSP LIVE. 

Întrebat despre patronii care vor să aleagă echipa de start și să facă schimbările din timpul meciului, Todoran a spus: „Nu, asta nu poți. E foarte greu. E ca și cum nu faci școala de pilotaj și vii să pilotezi un avion. Iar piloții să fie doar la aterizare. Nu ai de unde să știi cum se pregătește un jucător. Chiar dacă ai oameni lângă. Un jucător trebuie să fie pregătit tehnic, tactic, fizic și mental. Tu vezi jucătorul, vorbești cu el. El habar nu avea… jucătorii poate au probleme. Poate îi naște soția, poate îl doare o unghie, îl doare măseaua”.

„Bogdan Vintilă este un antrenor cu care trebuie să ai răbdare, căruia trebuie să i se dea încredere, dar nu știu câtă răbdare o să aibă cu el. Mi-aș dori foarte mult să se califice în grupele Europa League” - Dinu Todoran

VEZI ȘI:

GAZ METAN - FCSB 4-0 // Ce nu s-a văzut la TV » Ce făcea Bogdan Argeș Vintilă pe marginea terenului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (4)
10155029633867476
Alex Kim  •  27 August 2019, 02:25

Ai ajuns pe ultimul loc ! Fara echipa, fara stadion fara respect, si te ami gandesti sa_ti dea anrenorul vin? Adica sa ajungi in grupe? NU ti-e rusine *** ce esti?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10155029633867476
Alex Kim  •  27 August 2019, 02:22

Poate dai si tu gol! Ca si |Dica!!! Ti-ai batut joc de foarte multi oameni de valoare ai fotbalului nostru. Te numesti crestin? Esti un batjocoritor! UN defaimat , un lup in blana de oaie

10155029633867476
Alex Kim  •  27 August 2019, 02:18

Nenea Becali, DU-TEEEEE

Vezi toate comentariile (4)
Comentează