FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB

EXCLUSIV Ce urmărea Mihai Stoica pe tabletă, cu o oră înainte de Sepsi - FCSB + galeria venită de la București, descălțată la intrarea pe stadion

Cu o oră și jumătate înaintea disputei dintre Sepsi și FCSB, Mihai Stoica a fost surprins urmărind pe tabletă duelul din play-out dintre CS Mioveni și Chindia, încheiat 1-1. +21   FOTO
Cu o oră și jumătate înaintea disputei dintre Sepsi și FCSB, Mihai Stoica a fost surprins urmărind pe tabletă duelul din play-out dintre CS Mioveni și Chindia, încheiat 1-1.

Articol de , , - Publicat luni, 03 aprilie 2023 19:37 / Actualizat luni, 03 aprilie 2023 19:47

Cu o oră și jumătate înaintea disputei dintre Sepsi și FCSB, Mihai Stoica a fost surprins urmărind pe tabletă duelul din play-out dintre CS Mioveni și Chindia, încheiat 0-1.

FCSB poate profita de pașii greșiți făcuți de Farul și de CFR Cluj, rivalele la titlu. Vicecampioana a ajuns la stadion cu o oră și jumătate înaintea disputei programate astăzi la Sf. Gheorghe. 

Charalambous a venit cu norocul! FCSB rezistă la Sf. Gheorghe și e marea câștigătoare a etapei din play-off » Lupta la titlu ia foc: clasamentul ACUM
Sepsi - FCSB 1-2
Charalambous a venit cu norocul! FCSB rezistă la Sf. Gheorghe și e marea câștigătoare a etapei din play-off » Lupta la titlu ia foc: clasamentul ACUM

Mihai Stoica, cu ochii pe CS Mioveni - Chindia 

Mihai Stoica, managerul general al grupării bucureștene, a condus delegația, dar nu și-a putut lua ochii nici de la celălalt meci al zilei din Liga 1. 

+17 FOTO

Disputa dintre Mioveni și Chindia a fost una specială pentru MM. S-au duelat doi foști colaboratori de la FCSB, Nicolae Dică și Toni Petrea.

Lângă Mihai Stoica, la Sf. Gheorghe, s-a aflat și Elias Charalambous. Cipriotul va sta pe bancă, în Liga 1, în premieră.

Nemulțumiri la porțile stadionului

Nu toată lumea a avut o primire ideală la stadion. Sepsi a repetat procedura de la meciul cu FCU Craiova, decisiv pentru accederea în play-off, și nu le-a permis suporterilor să cumpere bilete la meciul cu FCSB decât pe baza cardului de suporter, care se cumpără înaintea sezonului.

+17 FOTO

Nici fanii care au făcut rost de bilete n-au scăpat. Galeria celor de la FCSB a fost controlată „la sânge”. Forțele de ordine i-au obligat pe suporteri să se descalțe pentru a fi siguri că n-au ascuns obiecte pirotehnice. 

VIDEO. Suporterii celor de la FCSB, descălțați la intrarea pe stadion

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

FOTO Fază bizară în Mioveni - Chindia » Chivulete a anulat un gol după 5 minute de analiză în camera VAR! Ce a descoperit

VIDEO Fostul campion cu Dinamo merge pe mâna noilor acționari: „Au venit într-un moment greu pentru echipă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
tricicletacuelice
tricicletacuelice  •  03 Aprilie 2023, 21:36

Uită-te la el ce voios este, merge acasă cu biletul de liberare de la "studii" !

legio.sud
legio.sud  •  03 Aprilie 2023, 21:11

Meniul de la saivan …

legio.sud
legio.sud  •  03 Aprilie 2023, 20:39

Meniul de la saivan …

Vezi toate comentariile (10)
Comentează