FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB 1-2

VIDEO + FOTO Charalambous a venit cu norocul! FCSB rezistă la Sf. Gheorghe și e marea câștigătoare a etapei din play-off » Lupta la titlu ia foc: clasamentul ACUM

Sepsi - FCSB 1-2 FOTO: Cristi Preda (GSP.ro) +11   FOTO
Sepsi - FCSB 1-2 FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)

Articol de , , - Publicat luni, 03 aprilie 2023 22:28 / Actualizat luni, 03 aprilie 2023 22:43

FCSB s-a impus în deplasarea de la Sf. Gheorghe, scor 2-1, și e marea câștigătoare a rundei secunde din play-off-ul SuperLigii.

Multe n-aveau cum să se schimbe. Nu pentru că n-a avut timp, dar probabil că nici decizia nu-i la el. Elias Charalambous, ca fost fundaș, are sigur ceva de reglat. Pentru că în nici 6 minute, defensiva FCSB-ului a cedat. Ca de fiecare dată, greoaie, ezitantă. 

Toți ochii pe Charalambous la Sf. Gheorghe » Și-a respectat fișa postului sau deciziile la FCSB vin tot din sufragerie?
SEPSI OSK - FCSB
Toți ochii pe Charalambous la Sf. Gheorghe » Și-a respectat fișa postului sau deciziile la FCSB vin tot din sufragerie?

S-a întâmplat în minutul 5, șut Aganovic, deviere, apoi bară. Câteva zeci de secunde mai târziu, Dawa respinge haotic, primul la minge croatul de la Sepsi, pasă la Ștefănescu, golgeterul de altădată al covăsnenilor îl învinge pe Târnovanu. 

Din nou ghinionist cu devierea lui Radunovic. Vechile obiceiuri se pierd greu, fundașii de la FCSB își fac de cap cu oricine ar sta pe bancă.

VIDEO CU GOLUL. Florinel Coman, execuție superbă pentru 1-2 în Sepsi - FCSB

În mai puțin de 15 minute FCSB a întors rezultatul. N-a arătat dezarmată, ca altădată, s-a aruncat peste adversar. Și cu rezultate imediate. Tot dintr-o deviere, după un șut al lui Olaru, mingea a ricoșat la Compagno

Italianul cu "telegramă" de "squadra azzurra", i-a mai dat un ghiont lui Mancini. Execuție de clasă, atacant pur, din cădere, lobat, peste Niczuly.

Se întâmpla în minutul 8, iar 10 minute mai târziu, omul cu devierea la golul covăsnenilor a combinat bine cu Florinel Coman. Reintrat în grațiile lui Becali, și cu ceva încredere în plus, șeptarul în albastru a înscris, ca în urmă cu doi ani. Execuție cu efect, de fotbalist, la colțul lung, cu pământul, Niczuly prea scurt ca s-o agațe.

De la goluri, la „topoare” în Sepsi - FCSB

Începutul a fost de poveste, cu goluri și ocazii peste ocazii, continuarea primei reprize a luat mreje de Scoția, cu intrări dure, peste limită, unele agreate de Colțescu. Fotbal cu mult nerv, "creionat" din perioada Leo Grozavu la Sfântu Gheorghe, continuat și cu Bergodi. 

N-au fost jumătăți de măsură, au fost și multe proteste, meciul ținut însă bine de centralul din București. Partea secundă a continuat sub aceleași auspicii. FCSB a rezistat, a sărbătorit cu fanii și e pregătită pentru derby-ul cu CFR Cluj.

FCSB, marea câștigătoare a etapei

FCSB, singura formație victorioasă în runda secundă a play-off-ului, ajunge la 33 de puncte. Distanță până la liderul Farul este acum de doar 3 lungimi.

FINAL » Sepsi Sf. Gheorghe - FCSB 1-2

  • Au marcat: Ștefănescu '6 / Compagno '8, Fl. Coman '19
  • Click AICI pentru statistici
  • VIDEO cu cele mai importante faze
  • Golul lui Safranko din minutul 63 a fost anulat pentru un ofsaid de 22,8 centimetri
  • 7.000 de spectatori au fost prezenți pe stadion. După imnul „Maghiarilor de pretutindeni”, fanii gazdelor au scandat „Ria, ria, Ungaria!”. Galeria celor de la FCSB a răspuns cu „România, România!”.

Sepsi Sf. Gheorghe - FCSB, echipele de start

Sepsi: Niczuly - Dimitrov, Bălașa, Ninaj, A. Dumitrescu - Aganovic, N. Păun, J. Rodriguez - Safranko, Tudorie, Ștefănescu 
Rezerve: Began - R. Ispas, D. Ciobotariu, M. Tamas, E. Papa, Francisco Junior, I. Gheorghe, Achahbar, Rondon 
Antrenor: Cristiano Bergodi 

FCSB: Târnovanu - Sorescu, Dawa, Tamm, Radunovic - Olaru, Ad. Șut, Edjouma - Cordea, Compagno, Fl. Coman 
Rezerve: A. Vlad - V. Crețu, Miculescu, I. Cristea, Ov. Popescu, Nikolov, Oaidă, Pantea, Radaslavescu 
Antrenor: Mihai Pintilii

  • Față de runda trecută, FCSB a efectuat două schimbări. Octavian Popescu este accidentat și a fost înlocuit în linia ofensivă cu Andrei Cordea. Tamm și-a revenit după problemele medicale și i-a luat locul lui Iulian Cristea.

VIDEO. Atmosferă încinsă pe stadion la Sepsi - FCSB

Stadion: Sepsi Arena, Sfântu Gheorghe 
Arbitru: Sebastian Colțescu / Asistenți: Ciprian Danșa și Daniel Mitruți 
Arbitru VAR: Horia Mladinovici / Arbitru AVAR: Andrei Constantinescu

UPDATE 19:30 » Mihai Stoica, atent la Mioveni - Chindia

Cu o oră înaintea disputei dintre Sepsi și FCSB, Mihai Stoica a fost surprins urmărind pe tabletă duelul din play-out dintre CS Mioveni și Chindia, încheiat 0-1.

Ce urmărea Mihai Stoica pe tabletă, cu o oră înainte de Sepsi - FCSB + galeria venită de la București, descălțată la intrarea pe stadion
Sepsi - FCSB
Ce urmărea Mihai Stoica pe tabletă, cu o oră înainte de Sepsi - FCSB + galeria venită de la București, descălțată la intrarea pe stadion

UPDATE 19:00 » Nemulțumiri la porțile stadionului

Sepsi a repetat procedura de la meciul cu FCU Craiova, decisiv pentru accederea în play-off, și nu le-a permis suporterilor să cumpere bilete la meciul cu FCSB decât pe baza cardului de suporter, care se cumpără înaintea sezonului.

Asta a stârnit un val de nemulțumiri la porțile stadionului. Au existat mulți suporteri care nu știau de existența acestei prevederi.

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Andrei Ivan a ieșit în față după meci și nu a menajat campioana: „CFR? Echipă slabă, nu mai e ca sezoanele trecute!” + Mesaj pentru contestatari după „telenovela” de la națională

Dan Petrescu, furibund după remiza din Bănie: „Uitați ce e la Craiova! La noi n-au nici CV, n-au nimic! O să avem o ședință săptămâna asta” + faza de arbitraj amintită: „Tragem contra CFR-ului!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (131)
ce_o_mai_face_karagandy
ce_o_mai_face_karagandy  •  04 Aprilie 2023, 21:25
Postat de adriann_ pe 04 Aprilie 2023, 15:59

Sa ne intrebam: inca se deconteaza pentru Dumiter sau asta e nivelul real la Sepsi? Ne vom dumiri in meciurile urmatoare :))

Cica a fost ultima "rată" =)))) iar au jucat de-a latul terenului

emil1986
emil1986  •  04 Aprilie 2023, 19:34
Postat de adriann_ pe 04 Aprilie 2023, 15:31

ADEVARUL IL DOARE CRUNT PE POSTACUL BECALIST, CA SI PE "master-ul" LUI :)) Asa ceva... :))

Care adevăr, mă? Ăla din capul tău sec?

stefdomi
stefdomi  •  04 Aprilie 2023, 19:32
Postat de yellowstone_vs pe 04 Aprilie 2023, 16:54

bai prostule ..cu Hagi s-a lichidat ''la TAS''... esti prost rau de tot !!! esti fcsbist dar strigi hai steaua !!!!!!!!!!

O să’ți scriu doar atât, apoi o să te ignor, cum meriți: violența in limbaj e ultimul refugiu al incompetenților. Ia’te de mână cu Catrollynn9 și amicul lui csaistorapidist, atât vă duce capul când nu aveți argumentele la voi, să jigniți…

Vezi toate comentariile (131)
Comentează