FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI OSK - FCSB

Toți ochii pe Charalambous la Sf. Gheorghe » Și-a respectat fișa postului sau deciziile la FCSB vin tot din sufragerie?

Charalambous, în dreapta, alături de Mihai Pintilii // foto: Cristi Preda, GSP
Charalambous, în dreapta, alături de Mihai Pintilii // foto: Cristi Preda, GSP

Articol de - Publicat luni, 03 aprilie 2023 21:55 / Actualizat luni, 03 aprilie 2023 21:55

Elias Charalambous (42 de ani) s-a comportat ca un principal veritabil la primul meci pe banca lui FCSB, cu Sepsi OSK. N-a stat niciun moment jos, a fost mereu preocupat să dea indicații și să încurajeze jucătorii. Regula schimbărilor la pauză în persistă, semn că influența patronului e neclintită.

La 4 zile de la numire, Elias Charalambous a debutat ca principal în România, pe banca FCSB-ului. Semnele de întrebare încă plutesc în jurul rolului pe care cipriotul cu origini sud-africane îl va avea la vicecampioana României.

Va fi doar o altă licență închiriată, ia și decizii, colaborează cu Pintilii? Trei întrebări al căror răspuns va ieși la iveală probabil după prima intervenție a patronului Gigi Becali.

Dusan Uhrin a bătut palma cu Dinamo!
DINAMO
Dusan Uhrin a bătut palma cu Dinamo!

Mihai Pintilii și Lucian Filip, primii ieșiți de la vestiar

La antrenamentul la care presa a avut acces timp de 15 minute, lucrurile nu păreau în „favoarea” lui Charalambous, de altfel plin de convingere că postul îi va fi respectat și că deciziile nu vin din sufrageria patronului.

Pintilii a fost „stăpân” pe fluier, pe decizii în mare parte. A1 din acte s-a rezumat la încurajări și mici indicații individuale. Înaintea meciului cu Sepsi, pregătirea fizică a fost sub lupa lui Neubert, lucru perfect normal, dar cu Pintilii și Filip, ieșiți cu mai mult de 45 de minute înainte pe gazon, în rol de supraveghetori.

Elias Charalambous s-a comportat ca un A1 la Sepsi - FCSB

Spre deosebire de Leo Strizu, activ rareori, de multe ori „astupat” sub acoperișul băncii de rezerve, Elias Charalambous s-a comportat în timpul meciului exact ca un „principal” veritabil. 

A dat indicații non stop, i-a încurajat la fiecare acțiune pe jucători, iar după golul de 1-1 l-a chemat imediat pe Tamm lângă el, căutând probabil să regleze din mers scăpările defensive din primele minute.

În paralel, Pintilii s-a abținut greu de la „vechile obiceiuri”. Deși „fixat” pe bancă, fostul A1, doar delegat acum, a continuat și el să dea indicații, așa cum o făcea și înainte, atât cât îi permite regulamentul.

Decizia e tot la Gigi Becali

Patronul echipei s-a ținut totuși de cuvânt în privința implicării. Telefonul de la pauză rămâne regulă nescrisă la FCSB, schimbările n-au întârziat să apară.

Cu evoluții șterse în prima parte, Cordea și Edjouma, mai vechi clienți ai lui Gigi Becali, au părăsit terenul pentru a-i lăsa pe Ovidiu Popescu și David Miculescu, ultimul fiind omul care trebuie să-și scoată investiția.

VIDEO: Bergodi, foarte nervos la pauza meciului Sepsi - FCSB

Mai multe știri despre FCSB: 

Florinel Coman, acțiune superbă în minutul 19 al meciului cu Sepsi » Pariul lui Mihai Stoica e în picioare
Sepsi - FCSB
Florinel Coman, acțiune superbă în minutul 19 al meciului cu Sepsi » Pariul lui Mihai Stoica e în picioare
Ce urmărea Mihai Stoica pe tabletă, cu o oră înainte de Sepsi - FCSB + galeria venită de la București, descălțată la intrarea pe stadion
Sepsi - FCSB
Ce urmărea Mihai Stoica pe tabletă, cu o oră înainte de Sepsi - FCSB + galeria venită de la București, descălțată la intrarea pe stadion

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
headhunterz1
headhunterz1  •  03 Aprilie 2023, 23:50

Imi pare rau de pintili ca e ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

oscarduarte
oscarduarte  •  03 Aprilie 2023, 23:17

Atâta frustrare doar la Naum cel fără diploma mai vezi, puteau sa vina și de la naum din bucătărie schimbările poate a văzut nea Gheorghe meciul la el cât plângea el pe la digi. Ce contează, plângeți de pomana echipa a luat 3 puncte și va doare? Sa-i dați licenta lui Gigel ca a câștigat meciul cu schimbările lui inspirate.

pErsanu02
pErsanu02  •  03 Aprilie 2023, 22:51

De ce continua media sa ii promoveze ? Ce castiga media din promovarea asta a FCSB-ului atat de intensa ? Dar ce castiga fotbalul ? Eu zic ca mai mult pierde fotbalul decat ar castiga media. Domnilor , MURINHO a fost lasat la conferinta de presa singur , jurnalistii nu l-au bagat in seama. Asta inseamna sa ai coloana vertebrala. Pacat ca jurnalistii sunt ahtiati dupa vorbele lui Becali , indiferent de ce zice el ...Daia ne chinuim cu Andorra si Belarus.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează