FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Dusan Uhrin a bătut palma cu Dinamo!

Dusan Uhrin, în ultimul mandat la Dinamo
Dusan Uhrin, în ultimul mandat la Dinamo

Articol de - Publicat luni, 03 aprilie 2023 18:59 / Actualizat luni, 03 aprilie 2023 19:13

Vlad Iacob, administratorul special de la Dinamo, l-a convins pe cehul Dusan Uhrin jr, fost antrenor al echipei, să aștepte până la vară plata celor două salarii restante din ultimul mandat la club.

Dusan Uhrin jr (55 de ani), antrenorul sub comanda căruia Dinamo a retrogradat în Liga 2 pentru prima dată în istorie, a bătut palma cu actuala conducere a clubului pe un subiect delicat.

Uhrin are de primit 12.800 de euro de la Dinamo, sumă aferentă salariilor restante din lunile mai și iunie 2022, aceasta fiind una dintre datoriile care o încurcă pe Dinamo în misiunea de a obține licența pentru sezonul următor.

Fază bizară în Mioveni - Chindia » Chivulete a anulat un gol după 5 minute de analiză în camera VAR! Ce a descoperit
CS Mioveni - Chindia
Fază bizară în Mioveni - Chindia » Chivulete a anulat un gol după 5 minute de analiză în camera VAR! Ce a descoperit

Dusan Uhrin a bătut palma cu Dinamo!

Cehul a acceptat ca banii să-i fie plătiți în vară, perioadă în care dinamoviștii se așteaptă ca finanțele clubului să fie mai solide.

„Am ajuns la o înțelegere cu clubul și voi amâna plata până la vară, am semnat actele. Ei au nevoie în acest moment să primească licența de la Federație și, astfel, am discutat, am decis să-i ajut. 

Cei din noua conducere (n.r. - Andrei Nicolescu și Eugen Voicu, reprezentanții firmei Red&White) nu m-au sunat, dar am vorbit cu Vlad Iacob, el a fost cel care m-a convins”, a transmis Uhrin, conform Prosport.

Datoria față de Uhrin reprezenta o mare problemă, întrucât nu era înscrisă la masa credală și trebuia achitată în regim de urgență.

Iar Dinamo are nevoie să achite sau să amâne până la 30 aprilie toate datoriile presante, în valoare de aproximativ un milion de euro, altfel nu va primi licența pentru sezonul următor de campionat.

Ce datorii presante mai are Dinamo de rezolvat:

  • Mircea Rednic (antrenor) - 11.200 euro
  • Mirko Ivanovski (fotbalist) - 11.943 de euro
  • Cătălin Carp (fotbalist) - 10.000 euro
  • Andreas Mihaiu (fotbalist) - 9.800 euro
  • Tarsin (firmă transport) - 6.540 euro
  • Primăria Municipiului București - 4.450 euro
  • (Contravaloare energie electrică - 20.037,95 lei, contravaloare gaze naturale - 822,03 lei, contravaloare apa și canal - 944,32 lei)
  • Dragoș Penescu (fotbalist) - 3.000 euro
  • Răzvan Grădinaru (fotbalist) - 5.600 de euro

Pe plan sportiv, situația echipei este încurajatoare. „Câinii roșii” au 35 de puncte după două etape de play-off și ocupă locul 4, la 4 puncte sub Oțelul Galați. Cum ocupanta locului secund, CSA Steaua, nu are drept de promovare, și clasarea pe locul 3, în cazul în care Steaua ar termina pe 1 sau 2, ar duce-o pe Dinamo direct în Liga 1!

Mai multe știri despre Dinamo:

Ovidiu Burcă e clar înainte de duelul cu Oțelul: „E important. Nu crucial!”

Dinamo a pus în vânzare biletele pentru meciul tare cu Oțelul Galați: prețuri între 25 și 140 de lei + O nouă campanie „Om la Om” a suporterilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
silviu
silviu  •  04 Aprilie 2023, 09:33
Postat de Acidutzu_67 pe 03 Aprilie 2023, 20:30

Duhrin asta cred ca e in competitie cu Napoli de la Craiova lui Mititelu...Vrea sa-i bata recordul italianului cu numarul de "descălecări " la Dinamo. Penibili....si el si cei de la Dinamo care il tot frecventeaza si oferteaza...

Un titlu pus aiurea de un asa zis ziarist! Nu e vorba de o revenire ca antrenor, ci doar de amanarea datoriei, pe care Dinamo o are la Uhrin!

creeperno807
creeperno807  •  03 Aprilie 2023, 22:30

Respect!

Crisuu.ddb
Crisuu.ddb  •  03 Aprilie 2023, 22:14
Postat de Aliluia pe 03 Aprilie 2023, 20:02

Aha…..deci cica care cum sta treaba adica au venitara niste unii care cica cum zic ei sunt cu bani grei si firme para mari si fonduri incomensurabile de cica mari da care n are 13 mii de ieuro sa i dea si lu nenea asta zis si Junior. Taica, sunteti beton. Ar mai fi care cum se spune ceva de zis? Ar fi. Anume ca…..pamflet in exprimare, adevar in constatare. Aliluia si sfantu’ prohod!

Doamne ce comentariu ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează