FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ce urmează după "Marea Curățenie"? 5 măsuri simple prin care Rednic poate consolida forma incredibilă a lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 decembrie 2015 13:54

Dinamo este una dintre surprizele acestui sezon, "cîinii" terminînd anul pe cel puțin locul 3 și fiind calificați în semifinalele Cupei României și Cupei Ligii.

La începutul sezonului, echipa lui Mircea Rednic nu era luată în considerare pentru cîștigarea unui trofeu, iar cei mai pesimiști spuneau că Dinamo nu va prinde nici play-off-ul.

Dinamo, club ieșit recent din insolvență, a dat toate calculele peste cap, iar acum se numără printre echipele care primesc cea mai multă atenție, fiind considerată din nou printre cele mai bune formații din Liga 1.

GSP.RO îți prezintă cinci lucruri care se vor întîmpla la Dinamo în această iarnă, pentru ca echipa să crească în continuare. 

1. Curățenie la echipă și un mesaj clar: "cine nu dă randament, pleacă"

Chiar dacă mai are un meci de jucat în acest an, Mircea Rednic a început să dea afără jucătorii care l-au nemulțumit. Feussi, Van Haaren, Abraham, Vojnovici, Shalaj și Ghomsi sînt primii care au părăsit echipa.

Prin aceste despărțiri, Rednic transmite un mesaj clar către jucătorii săi, mesaj specific marilor cluburi: "Cine nu dă randament, pleacă de la Dinamo!"

2. Întărirea posturilor deficitare

După plecările lui Feussi, fundaș dreapta, și Ghomsi, fundaș stînga, Dinamo trebuie să acopere aceste posturi, unde acum sînt doar Corbu, Fai și Steliano Filip.

"Cîinii" vor mai avea nevoie și de un mijlocaș central, care să îi ia locul lui Vojnovici, și de un fundaș central, în cazul în care Pujlici va pleca. 

Mircea Rednic caută și un mijlocaș lateral, care să suplinească eventuala plecare a lui Cosmin Matei. În plus, dacă Gnohere se va transfera, Dinamo va rămîne cu un singur atacant, Essombe, iar Rednic va trebui să aducă un înlocuitor.

3. Transferuri cu nume

Mircea Rednic este hotărît să profite de faptul că echipa se află pe un loc bun în clasament și că a ieșit din insolvență și vrea să facă transferuri importante. Antrenorul a anunțat că echipa sa va avea suficienți bani pentru a achiziționa jucători de valoare.

Mihai Răduț, Hamed Kone, Moussa și Zoubir sînt jucătorii care se află pe lista "Puriului".

4. vin români LA ECHIPĂ

În acest sezon, Dinamo a mizat pe un număr foarte mare de străini. În octombrie, a fost stabilit un record în istoria echipei: cel mai mare număr de străini folosiți într-un meci, 10.

În mai multe rînduri, Mircea Rednic a declarat că după această pauză competițională vrea să utilizeze mai mulți români.  În plus, deja a dat afară de la echipă cinci străini.

De asemenea, în prima echipă a "cîinilor" și-ar putea face apariția mai mulți tineri, precum Corbu, Șerban, P.Petre, Tîrcoveanu sau R. Moldoveanu.

5. Investiții în infrastructură

La club vor avea loc și schimbări în infrastructură. Stadionul va fi demolat, pentru a se construi unul mondern. În plus, finanțatorul Negoiță vrea să investească pentru a îmbunătăți condițiile de pregătire.

"Clădirea va fi modernizată, vom construi și un teren sintetic, iar cele existente vor fi stilizate. Patronul vrea ca baza să fie cea mai modernă din țară. Este un proiect amplu, dorim să ne ocupăm și de educația celor mici, vom colabora și cu o școală din zonă, pentru ca puștii să îmbine fotbalul cu educația" Ionel Dănciulescu, manager sportiv Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (63)
loko1
loko1  •  20 Decembrie 2015, 20:47

Dupa mintea ta ,precum salata creata tot ce a castigat Steaua a fost prin blaturi inclusiv cele 2 finale CCE .Una castigata una pierduta+super cupa Europei.Sa stii ca nu sunt cu Steaua .Dar au fost mai buni.

samertx
samertx  •  20 Decembrie 2015, 18:09
Postat de lapusneanul pe 20 Decembrie 2015, 17:51

asa e...forta mentala a croatului s-a vazut si cand nu juca :)....baga ceva si de moti, lazar sau boubacar..:)

:))

caminero
caminero  •  20 Decembrie 2015, 18:02
Postat de alternativa.fc pe 20 Decembrie 2015, 16:37

Dinamo e politia, nu e competitie corecta pentru ca ei au toate parghiile de constrangere, toti care au de a face cu politia servicii secrete chiar procuratura au ca simpatie dinamo, pe langa afaceristii conecsi lor etc deci e cam greu sa lupti la egalitate cu ei ca au metode de constrangere plus ca e echipa arbitrilor care se cred politisti pe teren am inteles ca inainte lpf era langa ei sau CCArbirilor ca sa fie lucrurile si mai clare

Bine, ***, poate că vă împrieteniți ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (63)
Comentează