FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO ÎN LIGA 1

Ce urmează pentru Dinamo după revenirea în Liga 1: „Lucram la două planuri. Acum mergem pe cel fericit”

Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, a vorbit despre planurile imediate ale clubului, după revenirea în Liga 1. +8   FOTO
Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, a vorbit despre planurile imediate ale clubului, după revenirea în Liga 1.

Articol de - Publicat duminica, 04 iunie 2023 09:00 / Actualizat duminica, 04 iunie 2023 09:13

Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, a vorbit despre planurile imediate ale clubului, după revenirea în Liga 1. 

Dinamo a ieșit victorioasă în barajul cu FC Argeș, 2-4 la retur (6-1 în tur). „Câinii” au acum alte bătălii de dus, unele la nivel juridic. Trebuie să scape de interdicția la transferuri, să atragă noi sponsori, dar Vlad Iacob este optimist. 

Garita, scandal uriaș cu ultrașii lui Dinamo. Ce s-a întâmplat
Dinamo e în Liga 1
Garita, scandal uriaș cu ultrașii lui Dinamo. Ce s-a întâmplat

Vlad Iacob, după promovarea lui Dinamo: „Suporterii au ținut clubul în viață”

„Sună aproape incredibil, e aproape neverosimil. Cred că toată suflarea dinamovistă a trăit niște sentimente excepționale. 

Vreau să le transmit suporterilor un mesaj de mulțumire. Au ținut acest club în viață când nu exista nimeni, niciun sponsor, niciun investitor. E meritul lor că au salvat clubul. Am reușit să ajungem în competiția în care Dinamo trebuie să fie!

Am spus și la începutul sezonului, credeam că avem o șansă pentru promovare. Mulți dintre oameni nu au ieșit în fața camerelor, au lucrat în liniște. 

Am avut mare încredere în Ovidiu, în jucătorii pe care i-am transferat. Am avut încredere că ne putem califica în play-off și că putem obține această performanță extraordinară”, a spus Vlad Iacob la „Fotbal Club” de la Digi Sport. 

Ce urmează pentru Dinamo

„Aveam două planuri la care lucrăm de câteva săptămâni. Acum mergem pe cel mai fericit dintre ele. Va fi mult de muncă, sunt chestiuni de rezolvat foarte rapid. 

Trebuie să începem cu recrutarea, e cel mai important aspect.  Apoi să reorganizăm clubul la nivel intern. Trebuie să readucem fanii aproape de club. Dacă îi vom avea și în Liga 1 atât de aproape, sunt convins că putem ajunge în prima parte a clasamentului. 

De ce nu, să visăm frumos... nu vreau să fac declarații prea ambițioase”, a transmis Vlad Iacob. 

VIDEO. Lamine Ghezali, reușită superbă în FC Argeș - Dinamo

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

A contribuit la 5 dintre titlurile lui CFR, iar acum e aproape de un transfer în Europa! Ar juca în preliminariile Conference League

Rangers renunță la Olaru » Ce ar fi blocat transferul în Scoția

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
Mazavalt
Mazavalt  •  04 Iunie 2023, 12:33
Postat de 13mugsp pe 04 Iunie 2023, 09:30

Pai si daca va refuza si noul plan de reorganizare, ce crezi sa se intampla?

stai ma pe burta ca e apa mica. E vorba de Dinamo nu de cine stie ce *** fotbalistica. A cerut femeia sa ii se explice modul de calcul a valorii fotbalistilor. De asta a fost pus din nou pe rol. Pentru ca daca nu intelege si i-a o decizie contrara legii poate ajunge in boxa acuzatilor. Mai bine sa ii se explice ce si cum decat sa fie probleme. Stiu eu ca voi vreti sa dispara Dinamo odata... dar ghici ce. CFR 1907 si Dinamo 1948 sunt singurele echipe din prima liga fara activitate sportiva intrerupta. Si fara trecerea activelor de pe o firma pe alta pentru a scapa de datorii. Ca si asta era o varianta...NU? dar se pierdea continuitatea.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

13mugsp
13mugsp  •  04 Iunie 2023, 09:30
Postat de Mazavalt pe 04 Iunie 2023, 01:54

Pai ce mai stai. Intrati toti in sedinta de la FFinantatori la antrenori si vedeti ffiecare ce aveti nevoie si cat ne permitem/permiteti sa cheltuiti. SI sa trecem odata planul ala modifficat.

Pai si daca va refuza si noul plan de reorganizare, ce crezi sa se intampla?

George111
George111  •  04 Iunie 2023, 04:56

FORTA, FORTA, DINAMO.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează