FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

A contribuit la 5 dintre titlurile lui CFR, iar acum e aproape de un transfer în Europa! Ar juca în preliminariile Conference League

Mihai Bordeianu, cu numărul 37 / FOTO: Imago
Mihai Bordeianu, cu numărul 37 / FOTO: Imago

Articol de - Publicat sambata, 03 iunie 2023 17:53 / Actualizat sambata, 03 iunie 2023 18:06

Mihai Bordeianu (31 de ani) este în negocieri avansate cu Vojvodina Novi Sad, reprezentantă a Serbiei în ediția următoare de Conference League.

Mihai Bordeianu a fost un om esențial pentru CFR Cluj în ultimii ani. Mijlocașul central cu profil defensiv a contribuit la 5 titluri cucerite de „feroviari”, dar în actuala ediție și-a pierdut statutul.

Sfârșitul dominației Petrescu
EDITORIAL
Sfârșitul dominației Petrescu

Bordeianu, aproape de plecarea de la CFR Cluj 

Bordeianu mai are contract cu formația clujeană până în vara lui 2024, dar ar fi aproape de o mutare în Serbia.

Vojvodina Novi Sad, formație calificată în preliminariile Conference League, insistă pentru aducerea lui. Potrivit Nogomania, sunt luate în calcul două variante. Un transfer definitiv sau un împrumut în care să fie suportat întreg salariul.

Mihai Bordeianu, în dizgrație la CFR Cluj 

În recent încheiata stagiune, Bordeianu a bifat doar 24 de apariții pentru CFR Cluj, în toate competițiile. În urmă cu două săptămâni, Petrescu a vorbit despre situația lui.

A contribuit la 5 dintre titlurile lui CFR, iar acum e aproape de un transfer în Europa! Ar juca în preliminariile Conference League
Mihai Bordeianu

Echipa o fac în funcție de ce văd la antrenamente. Eu l-am adus pe Bordeianu aici, eu am dorit să vină la CFR. A jucat trei sezoane la rând, au venit alți jucători care sunt mai în formă decât el. 

El trebuie să se antreneze și să-mi demonstreze la antrenament. Până acum, băiatul se antrenează bine, e serios. Eu am nevoie și de Bordeianu în continuare, chiar dacă nu va juca. Niciodată nu voi face echipa dacă un jucător ia sau nu banii
- Dan Petrescu

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Mititelu, atac cu talpa la adresa lui Cârțu: „Chiar Balaci mi-a zis să nu-l pun antrenor” » Nici Rotaru nu a scăpat: „Și-a dat foc la valiză! 5 milioane de euro de la primărie”

„La care îți pare mai rău că ai renunțat? La FCSB, la naționala mare sau la Craiova?” » Răspuns surprinzător al lui Mirel Rădoi la „Profu' de Sport”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
John.Wick
John.Wick  •  03 Iunie 2023, 18:58

***. Ce chiar credeați că la kfr salariile-s altufel decât pe hârtie?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alexh
alexh  •  03 Iunie 2023, 18:18

Adrian Jitea, cât timp a jucat la CFR Cluj-Napoca nu a fost în Europa? De-abia acum se transferă?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează