FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ce va alege Dennis Man între Euro U21 și preliminariile pentru Campionatul Mondial cu naționala mare + ce s-a întâmplat cu Irlanda de Nord

Ce va alege Dennis Man între Euro U21 și preliminariile pentru Campionatul Mondial cu naționala mare
Ce va alege Dennis Man între Euro U21 și preliminariile pentru Campionatul Mondial cu naționala mare

Articol de , - Publicat sambata, 26 decembrie 2020 17:20 / Actualizat sambata, 26 decembrie 2020 17:49

Dennis Man (22 de ani) a intrat într-o galerie selectă, după câștigarea trofeul de cel mai bun fotbalist român în Ancheta GSP. Anul 2020 poate fi considerat cel mai bun din cariera lui Dennis și deja se gândește la meciurile echipei naționale din 2021.

Dennis Man a oferit un interviu în exclusivitate Gazetei Sporturilor după primirea trofeului de cel mai bun fotbalist român în Ancheta GSP. A vorbit despre ce n-a funcționat în jocul său în partida cu Irlanda de Nord și a dezvăluit pentru ce națională vrea să joace în 2021.

Ce ar alege Dennis Man: Euro U21 sau preliminariile CM cu naționala mare?

Dennis Man a declarat ce va alege între Euro U21 și preliminariile Campionatului European 2022 cu naționala mare: „Sunt foarte atașat de băieții de la tineret, nu am de ce să mint. Am făcut un grup frumos și acolo. Totuși, cred că naționala mare e mai importantă”.

Dennis Man: „N-am de ce să mă ascund”

Man a vorbit și despre evoluția sa din meciul jucat împotriva Irlandei de Nord, scor 1-1: „N-am de ce să mă ascund. N-am făcut un meci bun. Sunt conștient că n-a fost ce trebuie. Nu-s omul care să nu-și asume. 

Sper ca data viitoare să dovedesc că a fost doar o zi mai proastă, că nu acela e Man. Ci că sunt un jucător serios, care atunci când intră pe teren își ajută echipa”.

GALA GSP 2020. Show special: Gazeta a decernat Superlativele anului 2020 și a premiat 5 legende

Citește mai multe știri despre FCSB:

Modul incredibil în care Zmărăndescu l-a cunoscut pe Becali: „Îl adusese pe unul, Doru, să se bată cu mine. A încercat o măgărie, l-am bătut rău”

FCSB. EXCLUSIV Gigi Becali dă un jucător afară pentru a-i face loc noului transfer! Cifrele spun că face o greșeală

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
3941682949255687
Sorin Ioniche  •  14 Martie 2021, 14:50

Aceeasi chestie e valabila si cu jocurile olimpice unde pe langa jucatorii Ianis Hagi, Florinel Coman, Olimpiu Morutan, Andrei Vlad si Deniss Man nu trebuie sa lipseasca jucatorii Ionut Radu, Cristi Manea, Alexandru Cicaldau si Dragos Nedelcu iar pentru completarea lotului va fi la gandirea voastra. Aceasta este calea pentru a forma o nationala cu care sa se poate lupta de la egal la egal cu nationalele puternice atat din Europa cat si din intreaga lume. Va rog sa va ganditi serios la situatia asta caci generatia aceasta de u21 pare a fi cea mai buna generatie dupa nu stiu cati ani. Aveti ocazia de a face lucruri bune pentru fotbalul romanesc. Aveti totul pe tava. Va rog sa nu o dati in bara. Din punctul meu de vedere daca nu veti actiona in felul acesta inseamna ca nu va merg bine rotitele din creier(fara ofensare). Sper ca acest mesaj sa fi ajuns unde trebuie si sper ca cei ce-l citesc sa se gandeasca serios pentru ca nu se stie cand va mai fi o asa ocazie. Va multumesc si va doresc o viata linistita si o gandire cat mai rationala. Succes in viata !

3941682949255687
Sorin Ioniche  •  14 Martie 2021, 14:33

Rog pe cei de la gsp sau gazeta ce sunt sa nu mai fie tolomaci si sa faca ceva rational macar odata in viata lor. Vreau sa transmita acest mesaj FRF-ului sau daca nu se poate lui Radoi sau daca nu lui Mutu macar. Generatia asta de u21 a Romaniei are nevoie sa se obisnuiasca si sa prinda gustul turneelor finale pentru ca sa aiba mai multa ambitie la campaniile viitoare de calificare si in felul acesta Romania se poate califica la euro2024, cm2026, euro2028 si poate si mai departe de atat. Toti jucatorii care pot evolua la euro u21 2021 trebuie sa evolueze pana la ultimul meci al Romaniei la acest turneu ca si cum turneul acesta e cel mai important si aici sunt inclusi inclusiv Ianis Hagi, Florinel Coman, Deniss Man, Olimpiu Morutan si Andrei Vlad...restul de jucatori ii ganditi voi pe cine mai luati. Nu are rost sa evolueze in aceste 3 meciuri din preliminariile cm din Qatar. In grupa noastra nu ii poate lua nimeni primul loc Germaniei. Romania poate sa obtina maxim locul 2, adica baraj, si se vor duce mai departe doar 3 echipe si aici pe langa Romania, daca va obtine locul 2, se vor bate pe un loc la mondial echipe ca Elvetia, Polonia, Olanda sau Norvegia, Posibil Croatia si Romania foarte probabil nu mai are loc in aceasta campanie sa mearga mai departe. Sunt doar 3 meciuri si nu se merita sa ii bagati spre exemplu pe Florinel Coman la nationala mare sau/si pe Deniss Man.

3941682949255687
Sorin Ioniche  •  12 Martie 2021, 17:13

Romania poate obtine maxim locul 2. Nu poate nimeni sa ii fure locul 1 Germaniei. Nu mai priviti cu optimism, priviti cu realism. La baraj se vor duce 3 echipe mai departe in care vor face parte Elvetia, Polonia, Norvegia sau Olanda, posibil Croatia. Romania nu mai are loc. Din acest motiv trebuie toti jucatorii eligibili pentru tineret sa evolueze la europeanul u21 pentru ca sa prinda gustul turneelor si in felul acesta putem sa ne calificam la euro 2024, wc 2026 si euro 2028. Bine ar fi ca acest mesaj sa ajunga la federatie si sa fie pusi pe ganduri

Vezi toate comentariile (13)
Comentează