FOTBAL  »  Superliga  »  CSMS IAŞI

Ce variante are CSMS Iaşi pentru înlocuirea lui Ionuţ Chirilă

Articol de - Publicat vineri, 10 octombrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 09 octombrie 2014 21:56

Moldovenii l-au dat afară pe Chirilă, iar succesorul pe banca trupei din Copou va fi ales dintre Adrian Falub şi Liviu Ciobotariu.

Ionuţ Chirilă a refuzat rezilierea contractului pe cale amiabilă şi, foarte probabil, va reclama clubul la comisiile federale. Tehnicianul putea fi destituit din funcţie fără a fi despăgubit doar dacă echipa suferea patru eşecuri consecutive în campionat, însă formaţia moldoveană a pierdut doar ultimele trei meciuri.

În mod normal, acum Chirilă ar trebui să încaseze 45.000 de euro, sumă ce reprezintă restul banilor pînă la finalul acestui sezon.

Şefii lui CSMS au negociat ieri cu doi tehnicieni: Adrian Falub şi Liviu Ciobotariu, urmînd ca astăzi unul dintre aceştia să fie numit în funcţia de "principal". Falub de-abia s-a despărţit de ASA Tîrgu Mureş, în timp ce Ciobotariu nu avea angajament la startul tratativelor.

4 înfrîngeri şi un egal a bifat Chirilă pe banca CSMS-ului în L1. Tot cu el la timonă, ieşenii s-au calificat în optimile de finală ale Cupei, după 1-0 la Rîmnicu Vîlcea

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
andytheblue
andytheblue  •  10 Octombrie 2014, 16:05

sunt retrogradati sigur !

zecs93
zecs93  •  10 Octombrie 2014, 11:56

sa vina Falub, a facut din rahat bici la Tg Mures, nustiu de ce l-au demis cei din Mures cand el avea rezultate !!!

dash.berlin
dash.berlin  •  10 Octombrie 2014, 09:28

Sumudica ar fi inlocuitorul ideal :)))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează