FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Toate li se întâmplă numai lor! Ce veste au primit „câinii” la ora 20:00, când așteptau rezultatele testelor pentru coronavirus

Articol de - Publicat miercuri, 17 iunie 2020 21:15 / Actualizat miercuri, 17 iunie 2020 21:42

Dinamoviștii ar fi trebuit să primească în această seară rezultatele testelor pentru Covid-19, dar o eroare tehnică prelungește emoțiile „câinilor”.

Dinamo e cea mai ghinionistă echipă din Liga 1. Negoiță nu reușește să vândă clubul, în ciuda numeroaselor tentative, fanii fac eforturi supraomenești să îl susțină pe linia de plutire, iar soarta pur și simplu nu le surâde. 

Dinamoviștii au emoții

După cazul de coronavirus apărut la magaziner, înaintea partidei cu Chindia, toți „câinii” au fost nevoiță să se testeze. Dacă niciun fotbalist nu va fi infectat, Dinamo va juca în week-end, la Hermannstadt. Elevii lui Adrian Mihalcea trebuie însă să mai aștepte. Rezultatele testelor făcute azi-dimineață ar fi trebuit să sosească la ora 20:00. În jurul orei preconizate, telefonul a sunat, dar aducea o cu totul altă veste. O eroare tehnică amână deznodământul până mâine dimineață.

Vestea nu a fost primită bine de jucători. În afara emoțiilor prelungite, Adrian Mihalcea se află în imposibilitatea de a programa vreun antrenament. 

Botoșani e gata de joc

FC Botoșani, cealaltă echipă în anturajul căreia a părut un caz de coronavirus, la medicul echipei, a primit astăzi rezultatele testelor. Toate au fost negative, iar moldovenii vor primi sâmbătă vizita campioanei CFR Cluj. Marți e programată restanța cu CS Universitatea Craiova. 

VIDEO / Adrian Mutu despre Dinamo și FCSB: „Fanii lui Dinamo dovedesc că țin la echipă”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Adrian Mutu crede că Dinamo e salvată: „Nu se aventurau dacă nu aveau ceva în spate”

DINAMO. Ionuț Negoiță s-a săturat și atacă: „Unii vorbesc, dar nu dau 10 lei!” » Cui vrea să dea clubul + „O să îmi fac card DDB”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (10)
robotman
robotman  •  18 Iunie 2020, 00:55
Postat de cornelconasu pe 17 Iunie 2020, 22:16

Prea multe măgării una după alta..... Jucătorii lui Dinamo obligați să stea la domiciliu în case, ai Botoșaniului au stat...în cantonament unde s-au antrenat pe furiș ! Acum Botoșani primește verde, Dinamo nu, ca să mai mai stea o zi blocată și să nu poată juca încă o etapă !!! De ce ?! Păi pentru că vine jocul de cupă în care ăia de le tremură chiloții când joacă cu singura echipă pe care nu poate să o cumpere , au interes ca Dinamo să nu aibă meciuri jucate !!!!

ultima voastra grija o sa fie meciul din cupa. o sa aveti tot ataea meciuri in picioare ca Steaua din liga 1,inainte de meciul din cupa. dar faptul ca o sa jucati sambata cu doar 2 zile de antrenament inainte de meci o sa fie exceptional.

robotman
robotman  •  18 Iunie 2020, 00:52
Postat de creeperno pe 17 Iunie 2020, 22:38

Iarasi umbla cineva la butoane

da,dar de data asta omul bun si nu omul rau umbla la butoane.

10156162893436307
Johny English  •  17 Iunie 2020, 23:33

Ce miauna *** pe aici..)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează