FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

FOTO Declarație impresionantă a lui Cristi Bud, după câștigarea campionatului cu CFR: „Dedic titlul copilului meu care e în Ceruri și celui care este aici”

Articol de GSP - Publicat luni, 13 mai 2019 20:44

Jucătorul CFR-ului, Cristi Bud (33 de ani) și sotia acestuia, Mihaela, au trecut în urmă cu câțiva ani printr-o mare tragedie: după ce li s-a născut un băiețel, acesta nu a supravieţuit, fiind diagnosticat cu mari probleme la plămâni.

La a doua sarcină, emoțiile au fost asemănătoare. Cel de-al doilea copil avea aceleași probleme ca și primul, a stat 5 zile intubat și șansele lui de supraviețuire erau foarte mici. Însă o minune a avut loc în familia Bud și micuțul Milan a supraviețuit, iar acum joacă fotbal, spre mândria tatălui său. 

Aseară, după câștigarea campionatului cu CFR Cluj, Cristi Bud a oferit o declarație emoționantă: „Știu că am venit doar de 3 luni și mi-aș fi dorit să fi participat mai mult la acest succes, dar sunt foarte fericit. Dumnezeu m-a ajutat și am ajuns aici. Vreau să dedic titlul copilului meu care e în Ceruri și celui care aici”.

MILAN, COPILUL LUI CRISTI și al mihaelei BUD

VEZI și:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Lăutarii n-au uitat niciun jucător la petrecerea campioanei: ”Hai să bem, să-ncingem hora, cu căpitanul Camora” » Cele mai bune 12 rime :D

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
spinoza
spinoza  •  13 Mai 2019, 23:12

Bravo Bud!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează