FOTBAL  »  Superliga  »  AMICAL

Ceahlăul, 0-0 cu Lokomotiv Plovdiv

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 februarie 2008 00:00

Nemţenii au remizat sîmbătă seara în Antalya, 0-0, cu Lokomotiv Plovdiv, locul 8 în campionatul din Bulgaria. Antrenorul Viorel Hizo a început meciul cu următoarea echipă: G. Savu - Nohai, Pecha, Forminte, Barna - Bădescu, Omoduemuke, Cebotaru, M. Oprea - Cernoch, Gmamdia. Pe parcursul partidei a fost rulat întreg lotul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
 •  14 Februarie 2008, 01:27

Nu de antrenor duce lipsa echipa nea GELULE, NU TI-AI DAT SEAMA PANA ACUM? Nici nu prea are d-l HIZO ce sa antreneze: majoritatea dintre ei n-au valoare! ( Or vrea ei sa faca performanta, dar sunt plafonati fie pentru ca au un CV PLIN CU RETROGRADARI, lipsa meciurilor oficiale in picioare care sa le confere o anumita incredere in fortele proprii or mai fi si alte motive viata extrasportiva s.a). Nu e datoria mea sa-i antrenez, eu doar constat ca nu au rezultate si din pacate nu prea au cum sa aiba! Echipa e mai slaba si ca la inceputul campionatului atat numeric cat si valoric! Tu nu poti fi realist pentru ca esti prea patimas si pe deasupra si oficial al clubului!

 •  13 Februarie 2008, 20:03

Nu mai scrie in numele meu danutu si nu mai fi rautacios, vino si antreneaza tu Ceahlaul, din peluza toti suntem antrenori si totusi......... HAI CEAHLAUL

 •  12 Februarie 2008, 21:01

Bai Hizo, lasa-te , esti varza de antrenor, ai retrgradat Pandurii, acum ne vei ingropa si pe noi cu Ceahlaul! L-ai golit de bani pe Stefan , iar el a fost asa de credul , de zici ca traiti impreuna! AH, pardon aici cred ca a fost un "menage a trois" , ca l-am uitat si cel supranumit "Flocea" , care e tot invechit si el ca si Hozo! Aduceti alt antrenor REPEDE, ca va prabusiti ! In B sau liga II , CUM VRETI SA-I SPUNETI ! iN REST NUMAI BINE GELUTU! Apropo' mai ai mustata???

Vezi toate comentariile (9)
Comentează