FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ceartă pe bani la FCSB! Gigi Becali îl distruge pe Dică în direct, antrenorul se ține tare: "Bă, tată, pleacă, că n-are rost!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 decembrie 2018 10:08

Nicolae Dică și Gigi Becali vor să se despartă azi oficial, să rupă colaborarea care durează de un an și jumătate. Cei doi se ceartă însă pe bani, iar patronul FCSB e scos din minți de acest lucru. 

"El...ce vrea el? Va avea o discuție cu mine... El știi ce vrea, cu alte cuvinte? Când a plecat în Italia (n.r. la Catania, pe vremea când Dică era jucător), eu îi dădusem 60.000, ca să-și ia casă. Când a plecat în Italia a spus că o să dea...140.000 parcă i-am dat, nu știu, și mai rămăseseră 60.000. Adică a dat câte 10.000 și a rămas dator.

Am zis azi așa, mâine așa, a mai jucat o lună. Acum el mai vrea bani. Păi, ți-am dat șanse, ai luat și bani. Acum el zice că nu-și dă demisia că vrea să-i dau bani. Eeee, nici eu nu o să-i dau bani și gata, dacă nu o să-și dea demisia și să plece. Eu cred că așa e frumos: bă, tată, pleacă, că n-are rost!", a spus Becali la TV Digi Sport. 

"Voi avea o discuție cu Gigi Becali, să vedem în ce condiții plec. Vedem noi" Nicolae Dică la conferința de presă

CITEȘTE ȘI: 

NOTE GSP » Dică, lamentabil la ultimul meci la FCSB! 3 jucători steliști au fost cei mai slabi de pe teren

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  23 Decembrie 2018, 20:17

Dica,nu fi prost! Nu esti tu mare antrenor,dar jiji a vrut sa profite de tine! Daca ii aduceai bani,era cel mai bun prieten cu tine,daca nu,esti pe picior de plecare! Acest fariseu a vrut numai bani, toata viata lui! Si cand a dat bani,gandul lui a fost sa-i inmulteasca! nu ceda si ia-i banii.Asa a a facut bani jiji,prin santaj si smecherii!!

mario66
mario66  •  23 Decembrie 2018, 17:38

Mizeria asta de cioban mort de foame ca întotdeauna

Vezi toate comentariile (2)
Comentează