FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 0-2

NOTE GSP » Dică, lamentabil la ultimul meci la FCSB! 3 jucători steliști au fost cei mai slabi de pe teren

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 decembrie 2018 09:32

CFR Cluj s-a impus în derby-ul cu FCSB, 2-0, și s-a distanțat la 6 puncte de echipa roș-albastră. Pentru antrenorul Nicolae Dică acesta a fost ultimul meci ca antrenor la FCSB, după ce Gigi Becali l-a atacat și i-a cerut demisia. (Detalii AICI)

Jucătorii de la FCSB au avut o evoluție dezamăgitoare, fiind dominați clar de rivalii de la CFR Cluj. Din echipa roș-albastră, doar Cristi Bălgărdean și Harlem Gnohere s-au remarcat, fiecare fiind notat cu 6 de Gazeta Sporturilor.

De partea cealaltă s-au aflat Mihai Roman, Dragoș Nedelcu și Florinel Coman. Aceștia au fost cei mai slabi jucători ai meciului, fiind notați cu 4. 

Ciprian Deac, marcatorul unui gol, a fost omul meciului, primind 8. Nicolae Dică, antrenorul FCSB, a luat 4, în timp ce Toni Conceicao a luat nota 8. 

note
screenshot 1

Citește și: 

EXCLUSIV » REGHE SE ÎNTOARCE! Înfrângerea cu CFR, ultimul meci pentru Dică la FCSB

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (32)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  23 Decembrie 2018, 17:55
Postat de daviddraiman pe 23 Decembrie 2018, 10:15

Vad ca au nota 6 ...au avut nota 4 ?? Si in urma comentariului tau ...au modificat ??? .

normal! cand au scos articolul, toti aveau 4! pana si tanti Tanta de la curatenie, avea tot 4! si fetele alea de vand bomboana agricola, la fel! probabil ca dupa ce am facut misto de ei pe aici cativa dintre noi, au modificat notele!

orlick
orlick  •  23 Decembrie 2018, 12:02
Postat de daviddraiman pe 23 Decembrie 2018, 10:44

Bine ca nu a vrut sa dea la poarta ...a vrut sa o dea in corner ..hahahhh ...nimeni nu zice de procedeu ( nu scriu cum se numeste ca ma cenzureaza gspul , zice ca sunt cuvinte obscene )....incearca sa faci si tu asa ceva fara minge ...si ai sa vezi ce patesti ...

Procedeul folosit de Deac la marcarea golului, e preluat din sporturile de contact. Normal se dadea joc periculos, dar Coltescu ar fi validat golul chiar daca CFR-istul ii scotea si trei dinti lui Benzar.

calinescu_
calinescu_  •  23 Decembrie 2018, 11:59

CUM SA-I DAI LUI CONCEICAO 8 CAND A FACUT O MUTARE DEZASTRUOASA ??????? CUM SA-L INLOCUIESTI PE BORDEIANU CU IONITZA??????? CFR AVEA NEVOIE DE ECHILIBRU LA CENTRU ......!!!! ASA SE EXPLICA MARILE OCAZII A STELEI ....!!!!!! NU INGENIOZITATII LUI DICA CE PROSTIEI LUI TONI ....!!!!!

Vezi toate comentariile (32)
Comentează