FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cel mai bătrân jucător de la FCSB și-a prelungit contractul: "A avut cel mai mare aport în meciurile noastre"

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 noiembrie 2017 20:57

Filipe Teixeira a ajuns la 37 de ani, însă FCSB nu s-a gândit prea mult înainte să-i prelungească portughezului contractul până în vara anului 2019.

"În semn de recunoştinţă, i-am prelungit contractul. Este jucătorul cu cel mai mare aport în «dubla» cu Plzen, cele mai importante meciuri ale noastre, cum au fost cele de anul trecut cu Sparta Praga. Pe Sparta Praga i-am scos cu Aganovici, Golubovici şi Tudorie titulari, iar pe bancă îi aveam pe Mario Mihai şi Ovidiu Popescu", a declarat Mihai Stoica pentru Fanatik.

Directorul sportiv de la FCSB recunoaște că s-a opus în trecut venirii lui Teixeira la formația condusă de Becali: "E foarte adevărat că Gigi a vrut să-l cumpere de mulţi ani. Acum cinci ani când a zis să-l luăm, eu ziceam că e prea bătrân. L-am văzut şi eram sceptic: «Nu e prea bătrân?!».

"Este adevărat că îi prelungesc contractul lui Teixeira. Vreau să-i arăt că apreciez tot ce a făcut pentru Steaua şi că a calificat-o în primăvara europeană. O să-i prelungesc contractul. Nu o să-i măresc salariul, o să rămână acelaşi ca până acum. Sunt foarte mulţumit de el şi a ajutat Steaua să ajungă unde a ajuns. În scurt timp o să îi prelungesc. Ce dacă are 37 de ani?"
Gigi Becali, săptămâna trecută

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  18 Noiembrie 2017, 15:20

Inca o demonstratie de pricepere la fotbal a celebrului Cartonel...Ghinion mare ca Texeira asta nu e si el un Elton sau Andrey....mare ghinion.

rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  18 Noiembrie 2017, 12:15

Daca erai corect, ti-ai fi dat seama ca asa mijlocas n-ati avut voi de la revolutie incoace! MM e cu Elton cu d'astia, n-are el treaba cu genul asta de jucatori! V-a zapacit Gigi cu jucatorii lui de perspectiva si nu mai vedeti realitatea din teren. Niciun jucator nu se aproprie de valoarea tactica ca cea a lui Teixeira din liga 1!

corectu
corectu  •  18 Noiembrie 2017, 08:13

De bine ce i-ati prelungit contractul a facut un meci slab.Sa-i prelungesti contractul unui jucator de 37 de ani e o gluma.Si nu e portar.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close