FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cel mai bun FCSB din 2020! Cifre fanstastice pentru roș-albaștri în victoria cu Astra

FCSB a încheiat prima etapă din Liga 1 pe prima poziție +49   FOTO
FCSB a încheiat prima etapă din Liga 1 pe prima poziție

Articol de , , - Publicat joi, 27 august 2020 08:41 / Actualizat joi, 27 august 2020 09:23

Victoria din prima etapă a lui FCSB cu Astra Giurgiu (3-0) e plasată de monitorizările firmei InStat ca fiind cea mai bună prestație pe care trupa roș-albastră a avut-o în toate jocurile oficiale din acest an.

Cu un nou staff tehnic, FCSB a plecat cel mai bine în noul campionat. 3-0 la Giurgiu, singurul succes al rundei la mai mult de un gol, însă nu doar scorul e motiv de satisfacție pentru Tănase și compania.

Cel mai bun FCSB din 2020!

Cifrele firmei InStat, care monitorizează partidele din Liga 1, au o concluzie entuziasmantă pentru gruparea din Berceni: este cel mai bun joc din anul 2020. Inclusiv meciurile din finalul sezonului regulat, din campionatu trecut, dar și „dubla" cu Dinamo, din semifinalele Cupei României plus finala câștigată cu Sepsi.

Aproape la toate capitolele, FCSB din disputa cu Astra e pe primul loc, comparativ cu ce a reușit în restul jocurilor. Și au fost victorii extrem de spectaculoase în acest an.

Două exemple: 4-1 cu Universitatea Craiova, în turul play-off-ului, dar și 3-0 în Ștefan cel Mare, în prima manșă din Cupă. În ambele însă, fluxul de joc a fost sub cel demonstrat la Giurgiu.

Cele mai bune 4 meciuri din acest an pentru FCSB

Cel mai bun FCSB din 2020! Cifre fanstastice pentru roș-albaștri în victoria cu Astra

1 jucătornou față de sezonul trecut a avut FCSB în primul „11" la partida cu Astra: pe Sergiu Buș, adus de la Gaz Metan Mediaș

„Blatul" cu CFR Cluj, cel mai slab joc!

Cifrele InStat indică faptul că cel mai jos nivel atins de FCSB într-un meci din acest an a fost chiar derby-ul cu CFR, din finalul play-off-ului. Atunci, clujenii s-au impus cu 2-0, însă Toni Petrea a folosit atunci o echipă formată din rezerve şi copii de la Academie. 

Aceasta a fost dorinţa lui Gigi Becali, tocmai pentru a facilita victoria CFR-ului și a bloca ajungerea titlului la Craiova. În acel joc, indexul InStat al FCSB-ului a fost de doar 222, cel mai scăzut din tot anul 2020!

Meci de 240.000 de euro în Europa League

În această seară, FCSB va începe aventura europeană din sezonul 2020-2021. În primul tur preliminar, adversară îi va fi Șirak, locul 4 în Armenia în sezonul precedent. Calificarea se va decide într-un singur joc, care poate conține prelungiri și lovituri de departajare în cazul în care va fi egal. 

Echipa care va obține accesul în turul următor va avea un bonus de la UEFA de 240.000 de euro și va fi luni și marți în urnele UEFA pentru tragerea la sorți a partidelor din tururile 2 și 3, care vor avea loc pe 17 și 24 septembrie, tot în manșă unică.

FCSB - SHIRAK. Toni Petrea, înaintea debutului în Europa League: „Avem nevoie de două lucruri”

FOTO Cele mai interesante imagini din meciul Astra - FCSB 0-3

+45 FOTO

Citește mai multe știri despre FCSB:

Gică Hagi și Gigi Becali, modele pentru Liga 1! Statistica impresionantă din prima etapă

Atac dur al lui Gabi Balint: „FCSB e continuatoarea Stelei, dar nu mă reprezintă! Nu pot să accept ce face Gigi Becali cu echipa aia mare”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
983732924972315
Soos Vilmos  •  27 August 2020, 13:15

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează