FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

Cel mai bun jucător al Craiovei face un anunț-șoc: "Sunt pregătit să plec oricând"

Articol de GSP - Publicat luni, 29 ianuarie 2018 17:41

Alexandru Băluță, 24 de ani, este unul dintre cei mai curtați jucători ai Ligii 1 în această iarnă, fiind pe lista FCSB-ului la un moment dat.

În 22 de meciuri în acest sezon în toate competițiile a marcat de 11 ori și a oferit 4 pase decisive. Fotbalistul este gata să plece de la formația olteană în cazul unei oferte importante. 

"Îmi doresc în primul rând să câştig ceva cu Craiova. Cred că aş fi pregătit să plec oricând, dar aş pleca cu un gust amar, pentru că eu cred că anul acesta putem să câştigăm cel puţin un trofeu.

Eu sunt pregătit să plec oricând, mai sunt zile din perioada de transferuri, însă pot spune că gândul meu e aici”, a zis Alexandru Băluță la TV Telekom Sport.

2.000.000 €este cota lui Băluță pe transfermarkt 

"Da, suntem pregătiţi pentru acest meci, suntem nerăbdători să reluăm campionatul. Trebuie să mergem acolo încrezători, am încredere în băieţi că vor face un meci foarte bun, trebuie să mergem cu gândul să luăm trei puncte şi să ne întoarcem cu capul sus"
Alexandru Băluţă despre meciul cu Dinamo

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (9)
valyomanyd
valyomanyd  •  29 Ianuarie 2018, 21:48

Băluță e pregătit să plece...Gesepiștii sunt SOCați ! :))))

observator_federal
observator_federal  •  29 Ianuarie 2018, 20:22
Postat de Vladescu Mircea pe 29 Ianuarie 2018, 18:14

De plecat e usor , iata Ivan dupa care umbla Realul si Barca dar a ajuns la rusi unde face tusa !!!!!Crezi ca peste tot e ca in Romania , dincolo jucatorii au si valoare si fizic , ceea ce tie iti cam lipseste . Incearca in liga a 2-a , ca Mitrita si apoi vii inapoi !!!!

Dacă venea la Fîcîsîbî (pentru că Gigi chiar ar fi dat 3 milioane de euro) acum îl filmau dimineața, la prânz și seara televiziunile "sportive"... dar Băluță nu a vrut; a zis că ar fi fost un pas înapoi pentru cariera lui! Corect! Și să fi "stelist" dar să susții echipa lui Gigi este tot un pas înapoi...

939271716140965
Manu Ion  •  29 Ianuarie 2018, 18:56

Dacă becali pune pe masa un contract de 20000 pe luna, baluta pleacă de nu sa uita înapoi !!!!! Dar cred ca fcsb nu are nevoie de el .

Vezi toate comentariile (9)
Comentează