FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Cel mai ciudat transfer al sezonului în România: a semnat cu o echipă din Liga 1 după o postare pe blog!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 septembrie 2016 22:11

Andrei Marinescu a postat săptămâna trecută o scrisoare-manifest pe blogul fostului fotbalist Laszlo Balint, prin care se plângea de tratamentele la care a fost supus în carieră de către conducătorii cluburilor la care a activat. 

În urma postării, portarul a fost contactat de oficialii lui  Gaz Metan, formație cu care a și semnat în cele din urmă, se precizează pe respectivul blog pe care a apărut scrisoarea, pipetafotbalului.com.

"Suntem tratați ca niște mărfuri de schimb, ca niște obiecte de care ei (n.r. șefii cluburilor) se pot folosi asa cum poftesc și se pot debarasa în orice moment!

(...) Dacă nu există solidaritate între fotbaliști, sunt convins ca fotbalul profesionist din România se va transforma într-unul de amatori. Si asta din cauza oamenilor care îl conduc, cei din Federația Română de Fotbal, președinții de club, ei sunt singurii vinovați pentru situația acestui fenomen! Noi, fotbaliștii, dacă facem front comun, putem schimba multe, trebuie doar sa trecem cu toții peste această teamă, teama de „șefii” fotbalului românesc...", sunt câteva dintre rândurile scrise de Marinescu în scrisoarea-manifest. 

Andrei Marinescu are 31 de ani și a evoluat în cariera sa pentru Rapid, Petrolul, Alro Slatina, Turnu Severin, FC Brașov și Academica Clinceni.

Citește mai multe aici despre situația lui Marinescu: Poveste despre un fotbalist, despre un antrenor și despre un blog

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
para.para
para.para  •  22 Septembrie 2016, 00:26

Cum sa existe solidaritate între fotbaliști cand aia de la fcsb nici nu transpira pentru puncte ca le au deja arvunite.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează