FOTBAL  »  Superliga  »  CELTIC - CFR 3-4

CELTIC - CFR 3-4 // Dan Petrescu, lecție pentru Gigi Becali: „Aici, antrenorul face echipa și transferurile!”

Articol de - Publicat miercuri, 14 august 2019 14:23

Dan Petrescu (51 de ani), antrenorul CFR-ului, a fost autorul unei replici care l-a vizat pe Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, după ce campioana României a trecut de Celtic în turul III preliminar al Ligii Campionilor, scor 5-4 la general (1-1 în tur, 4-3 pe Celtic Park). 

  • Prima manșă a play-off-ului UCL CFR Cluj - Slavia Praga se joacă marți, 20 august, în Gruia. Returul este programat miercuri, 28 august, la Praga. 
  • Ambele meciuri vor începe la ora 22:00 și vor fi în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport.
  • În cazul în care campioana României este eliminată de formația cehă, clujenii vor accede în grupele Europa League.

„Aici antrenorul alege jucătorii, nu altcineva. Am ales fotbaliștii care au caracter. Aici face antrenorul echipa, adică eu. Eu fac și transferurile”, a spus Dan Petrescu conform TV Digi Sport.

Petrescu este renumit ca fiind un tehnician căruia îi place să decidă totul la echipa pe care o antrenează, în timp ce Gigi Becali a declarat de-a lungul timpului că nu poate rezista tentației de a interveni asupra deciziilor antrenorului.

DAN PETRESCU ȘI-A ASIGURAT UN BONUS FABULOS DUPĂ CALIFICAREA ÎN PLAY-OFF-UL UCL

Așa cum Gazeta Sporturilor a anunțat în luna martie, „Bursucul” și-a asigurat deja un cec în valoare de un milion de euro după calificarea în grupele Europa League. 

În cazul în care va trece și de Slavia Praga în play-off-ul UCL, Petrescu va încasa un bonus de două milioane de euro.

VEZI ȘI:

CELTIC - CFR 3-4 // Dan Petrescu și-a asigurat un bonus FABULOS, după calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (33)
875393939526922
Gheorghe Suvac Cel Adevarat  •  14 August 2019, 20:18

Becali nu-i altceva decat un strungar scapatat! Pana la nivelul de cioban sau baci mai e cale lunga!

digei
digei  •  14 August 2019, 18:28

Becali nu primeste lectii, el le stie pe toate.

reteleanu
reteleanu  •  14 August 2019, 18:22

hai, dane, nu te mai lua in gura cu prostu', ca pierd bani maine! il intarati pe neghiob si se baga iarasi la echipa (ma rog..."echipa". colectie de jucatori, mai bine zis. care oricum ar trebui sa-i bata pe amaratii aia de cehi).

Vezi toate comentariile (33)
Comentează