INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CELTIC - CFR 3-4

CELTIC - CFR 3-4 // Dan Petrescu și-a asigurat un bonus FABULOS, după calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 august 2019 10:25

CFR Cluj a eliminat-o pe Celtic din Liga Campionilor, după 1-1 acasă și 4-3 în Scoția, iar Dan Petrescu (51 de ani) va primi un bonus uriaș din partea conducerii ardelene. 

Așa cum Gazeta Sporturilor anunța în urmă cu cinci luni (DETALII AICI), antrenorul CFR-ului are promis din partea clujenilor un bonus de două milioane de euro în cazul în care califică echipa în grupele Ligii Campionilor. 

„Bursucul” mai are doar un pas până la această reușită. CFR întâlnește Slavia Praga, în dublă manșă, în play-off. Partidele se joacă pe 20 august, în Gruia, respectiv 27 august, la Praga. 

În cazul în care pierde, CFR Cluj se va califica direct în grupele Europa League, iar această performanță îi va aduce antrenorului un bonus de un milion de euro

VEZI ȘI:

CELTIC - CFR CLUJ 3-4 // Dan Petrescu a dezvăluit cum și-a motivat jucătorii: „Le-am închis gura tuturor!” » Ce le-a arătat înainte de meci

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
859779594095355
Nick Rasu  •  14 August 2019, 14:45
Postat de allez_lfc pe 14 August 2019, 13:26

Iar bocesc gigiștii? Înțeleg că frustrarea e mare, dar ăștia sunt prea ***! Din păcate au și drept de vot. Ferească Dumnezeu! Oricum joi se închid ***. Úspěch MLADA!!!

E normal sa tinem cu echipele Romanesti.... sint Dinamovist.. nu pot sa sufar FCSBul (asta doar din cauza lui Becali) dar cand joaca afara e normal sa tin cu ei...

florinso
florinso  •  14 August 2019, 14:18

Sunt stelist de peste 45de ani. Dar cand joaca echipele românești in Europa tin cu toate. Sa fiu sincer am sperat la un egal dar o victorie e ceva neașteptat. Bravoo CFR bravoo bursucului. Sa sperăm ca se califica și Steaua.

allez_lfc
allez_lfc  •  14 August 2019, 13:26

Iar bocesc gigiștii? Înțeleg că frustrarea e mare, dar ăștia sunt prea ***! Din păcate au și drept de vot. Ferească Dumnezeu! Oricum joi se închid ***. Úspěch MLADA!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează