FOTBAL  »  Superliga  »  CELTIC - CFR CLUJ

CELTIC - CFR CLUJ // Gigi Becali, smerit în fața lui Dan Petrescu! Cum a reacționat după calificarea CFR-ului: „Nu am văzut niciodată așa ceva! Nu mai suflu o vorbă în fața lui”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 august 2019 21:46

Gigi Becali, patronul FCSB, a avut mai multe mesaje dure pentru Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, dar acum îl laudă pe acesta. 

După calificarea în fața lui Celtic, Dan Petrescu nu l-a uitat pe Gigi Becali și a spus: „Aici, antrenorul alege jucătorii și face echipa. Adică eu. Nimeni altcineva”. 

Gigi Becali a reacționat după declarația antrenorului și l-a felicitat pe acesta. 

„Mă înclin în faţa lui Dan Petrescu! Jos pălăria! Poate să zică orice la ce a făcut din jucătorii aceia. Nu mai suflu o vorbă în faţa lui. A făcut din jucători nişte băieţi adevăraţi războinici! Nu am văzut în viaţa mea aşa ceva"”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport. 
 

„Toamna se numără bobocii. Până atunci, eu vin şi îi dau cu coeficientul UEFA în cap lui Dan Petrescu. Le dau la tuturor în cap, lui Dinamo şi lui Rapid, care vedeţi unde sunt. Vedem noi unde o să fie Dan Petrescu, finalul nu înseamnă că iei campionatul. Nu ăla e finalul. Poţi s-o pârleşti pe Dinamo ca să iei campionatul. Are Dinamo 11 metri, nu îi dai şi îţi dă 11 metri fals, la mişto. Aşa poţi să iei campionatul” - Gigi Becali, potrivit TV Telekom Sport, pe 31 iulie

  • CFR Cluj va juca în play-off-ul UEFA Champions League cu Slavia Praga, în timp ce FCSB va juca joi, de la 20:00, în returul din turul III al preliminariilor Europa League.

Citește și:

E meci CAPITAL pentru FCSB cu Mlada! Ce sumă URIAȘĂ e în joc în Cehia

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (28)
gido
gido  •  15 August 2019, 19:28

sa vedem daca se califica fcsb...sa-i transmita cineva lui jiji ca dudelange ( deja calificata)si astana(5-1 in tur)sunt in playoff...

1422898941351462
Dan Antoniu  •  15 August 2019, 16:55

unii dau bani grei sa-si aduca antrenor . tu, cauti o papusa pe care sa o dirijezi !!! crezi ca daca te uiti la film , esti regizor ???? asa e si cu fotbalul !!! ganditorul de la pipera !!!!

negru2707
negru2707  •  15 August 2019, 10:45

esti negru de invidie ipocritule, din cauza ta este echipa praf...te crezi mare antrenor, mai bine iti vezi de oile tale si lasi oamenii care se pricep, sa faca fotbal si inca o chestie...ma *** pe banii tai, credinciosul lui peste....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează