FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV Afacere pentru arabi! » CFR Cluj a pierdut un atacant pe care Petrescu îl regretă pentru că nu a achitat o sumă infimă

Articol de , , - Publicat sambata, 27 mai 2023 07:06 / Actualizat sambata, 27 mai 2023 08:39

CFR Cluj a rulat atât de mulți jucători în sezonul acesta încât pe unii dintre ei i-a pierdut aiurea. Petrescu a pus rezultatele slabe din play-off și pe seama subțirimii lotului: „Cu Roger și cu Malele alta ar fi fost situația, aș fi avut soluții suficiente pentru toate posturile”. 

Roger invocă în proces faptul că a fost scos de pe lista cu lotul pentru campionat și astfel i-ar fi fost încălcat dreptul la muncă. 

Nu pleacă doar antrenorul! Ce s-a întâmplat imediat după FCU Craiova - FC Voluntari: „A venit în vestiar, și-a luat rămas bun”
FCU Craiova - Voluntari
Nu pleacă doar antrenorul! Ce s-a întâmplat imediat după FCU Craiova - FC Voluntari: „A venit în vestiar, și-a luat rămas bun”

Roger a găsit o chichiță în regulamentul FIFA și a dat-o pe CFR Cluj în judecată

Brazilianul Roger a deschis un proces la FIFA în care cere să fie despăgubit cu o jumătate de milion de euro după ce tocmai el a rupt contractul cu vișiniii. 

Roger a revenit la UTA între timp. În cele cinci luni în care s-a aflat la CFR, brazilianul a fost eliminat de două ori de pe lista cu jucătorii care contau. 

„Din moment ce nu se mai află în lotul care poate participa în campionat, unui fotbalist îi este refuzată șansa de a se remarca, de a se impune în echipă. Prin urmare, el nu poate juca și nu mai are acces la bonusurile stabilite în contract”, argumentează reprezentanții sud-americanului. 

Transferul lui Cephas Malele la CFR, totul în beneficiul arabilor și în defavoarea clujenilor 

Afacere pentru arabi! » CFR Cluj a pierdut un atacant pe care Petrescu îl regretă pentru că nu a achitat o sumă infimă
Cephas Malele, în CFR Cluj - FC Balkkani. Foto: Imago

Cum a fost situația cu Malele? El fusese împrumutat de la Al Tai, formația din Arabia Saudită pe care a pregătit-o până de curând Mirel Rădoi. Conform acordului, românii aveau de achitat 70.000 de euro pentru împrumutarea atacantului până la sfârșitul stagiunii. 

CFR nu a respectat termenul, nu a plătit, așa că fotbalistul a revenit în Arabia Saudită. După mai puțin de o lună, arabii l-au vândut pe Malele la Shanghai Shenhua, în China, cu 500.000 de euro. Ca și Roger, Malele era supărat fiindcă nu juca suficient, strivit fiind de concurența dintr-un lot foarte mare. 

În opt luni, Cephas a fost titular doar de 12 ori în campionat și a marcat patru goluri. În China are un statut mai bun, el are deja opt partide ca titular doar în lunile aprilie și mai și a înscris patru goluri pentru Shanghai Shenhua. 

Pe Ulrich Meleke, de la Voluntari, CFR Cluj îl plătește în continuare! 

Vișiniii au mai făcut o afacere și mai proastă cu Ulrich Meleke. Pe fundașul de la FC Voluntari, ei l-au cumpărat de la FC Botoșani în iulie 2021 cu 250.000 de euro. În septembrie l-au împrumutat la Voluntari, după ce nu-l folosiseră în niciun meci din campionat. Apoi l-au pierdut gratuit și el a semnat definitiv cu ilfovenii. 

CFR l-a pierdut fiindcă nu i-a plătit 8.000 de euro! Africanul în vârstă de 24 de ani a obținut și despăgubiri în procesul de la FIFA. După ce a câștigat procesul, Ulrich a ajuns la un acord cu clubul ca să fie despăgubit în tranșe lunare. 

Clujenii i-au plătit până acum 70.000 de euro lui Meleke în rate lunare, ca niște salarii achitate unui fotbalist al unei rivale din campionat! 

Echipa a doua a lui CFR Cluj retrogradează în Liga 3 

Regresul CFR-ului e valabil pe toate planurile, nu numai în prima ligă pe care vișiniii au câștigat-o în cinci ani la rând, iar acum au fost deposedați de titlu. Echipa a doua a clubului e ca și retrogradată din liga a treia. Mai e o etapă de jucat și CFR 2 e cu trei puncte sub prima poziție care se salvează. Pică vișiniii și Sportul Șimleu Silvaniei. 

Clubul a folosit echipa a doua în anii aceștia pentru a-i rula pe jucătorii tineri proprii și pe aceia pe care i-a achiziționat. În ultimul an și jumătate au fost aduși mulți fotbaliști din Italia, români și africani, prin intermediul relațiilor pe care le-a căpătat acolo Răzvan Zamfir, fost director sportiv la Bari, acum oficial în Gruia. 

VIDEO. Match Preview CFR Cluj - Farul

Citește și: 

Nicolo Napoli se bate cu pumnii în piept: „A fost decizia mea să plec!”

Bogdan Argeș Vintilă e gata de baraj: „Dinamo nu este echipa pe care fals o promovează lumea”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
Sarcastique
Sarcastique  •  27 Mai 2023, 16:22

ce i trei crai de la rasarit , sau cei trei prosti de la gesepe . petrescu trebuia sa dea suma infima , sau clubul . dar la mintea gesepeului , orice ca sa i denigreze . , si orice pt a scoate fc fcsb ul in fata .

tarnaveanu
tarnaveanu  •  27 Mai 2023, 13:59
Postat de Imparatul_e_gol_pe_YOUTUBE pe 27 Mai 2023, 11:53

Eu chiar nu inteleg un lucru la acest Bursuc. Dumnealui nu stie sa numere pana la 25 ? Daca lotul poate avea 25 de jucatori, de ce s-a plans tot anul ca nu are 40 la dispozitie ? Scrie bre pe o bucata de hartie 25 de nume, si dupa aia taci naibii din gura tot anu. Ca de cand a revenit nu a stiut decat sa se planga ca nu are destui jucatori, in conditiile in care au avut de departe cel mai mare lot din tara, unul atat de *** de umflat incat au ramas o gramada de jucatori pe-afara.

Păi el scrie 25 de nume, dar după o lună vrea alte nume noi, pentru că cel puțin 10 nume din cele 25 scrise nu îi mai plac, Cănuță om sucit fiind un fin pedagog, care lucrează cu elevi de 40 de ani.

Imparatul_e_gol_pe_YOUTUBE
Imparatul_e_gol_pe_YOUTUBE  •  27 Mai 2023, 11:53

Eu chiar nu inteleg un lucru la acest Bursuc. Dumnealui nu stie sa numere pana la 25 ? Daca lotul poate avea 25 de jucatori, de ce s-a plans tot anul ca nu are 40 la dispozitie ? Scrie bre pe o bucata de hartie 25 de nume, si dupa aia taci naibii din gura tot anu. Ca de cand a revenit nu a stiut decat sa se planga ca nu are destui jucatori, in conditiile in care au avut de departe cel mai mare lot din tara, unul atat de *** de umflat incat au ramas o gramada de jucatori pe-afara.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează