FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

A fugit de la CFR Cluj și va juca pentru Mirel Rădoi! Anunțul făcut de campioană

Cephas Malele, al doilea de la dreapta la stânga pe rândul de sus, la ultimul lui meci în „vișiniu” // foto: Imago Images
Cephas Malele, al doilea de la dreapta la stânga pe rândul de sus, la ultimul lui meci în „vișiniu” // foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 03 martie 2023 18:07 / Actualizat vineri, 03 martie 2023 18:16

CFR Cluj a anunțat despărțirea de atacatul Cephas Malele (29 de ani), jucător care nu s-a mai prezentat la antrenamentele echipei după 0-0 cu Lazio pe 23 februarie, invocând motive personale.

Situația lui Cephas Malele, fotbalist dat „dispărut” de Dan Petrescu în finalul lui februarie, după 5-2 cu Petrolul Ploiești, a fost lămurită.

Fotbalistul împrumutat de la Al-Tai și-a încheiat angajamentul cu CFR Cluj și va reveni în Arabia Saudită, la echipa antrenată de Mirel Rădoi.

S-au sabotat singuri: legea „anti-FCSB” anunțată astăzi de Burleanu a fost votată și de mâna dreaptă a lui Becali!
FCSB
S-au sabotat singuri: legea „anti-FCSB” anunțată astăzi de Burleanu a fost votată și de mâna dreaptă a lui Becali!

CFR Cluj a anunțat despărțirea de Cephas Malele

CFR Cluj a anunțat în această seară despărțirea de Malele și a menționat că aceasta a venit la inițiativa fotbalistului: „Atacantul și-a exprimat dorința de a părăsi clubul din motive personale”.

Malele a jucat ultima dată pentru CFR Cluj pe 23 februarie, la 0-0 cu Lazio. Apoi nu s-a mai prezentat la antrenamente, cu voia patronului Nelu Varga.

Malele a ajuns la CFR Cluj în august 2022, împrumutat de la Al-Tai. Nu a avut același randament în Gruia ca la precedenta aventură în SuperLigă, la FC Argeș, pentru care punctase de 18 ori în 31 de meciuri.

La CFR Cluj, Malele a înscris 5 goluri în 28 de partide, 4 în SuperLigă, unul în Cupă.

Am înțeles că Malele are probleme de familie și trebuie să plece. Mie nu îmi convine că am pierdut un jucător, un atacant, adică poziția unde avem mare nevoie. Nu știu cum putem face să aducem pe alticenva. Pe mine nu mă înțelege nimeni dacă nu am rezultate. Căutam un atacant, pentru că avem foarte multe meciuri. 

- Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Mai multe știri din Liga 1: 

Motivul pentru care Edjouma a fost scos din primul „11” la FCSB » Explicațiile „antrenorului” Gigi Becali

Prima măsură dură după arbitrajul scandalos de la CFR Cluj - UTA Arad! Arbitrul a fost scos în decor de Vassaras

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
kiki15
kiki15  •  03 Martie 2023, 19:40

Ce să facă Dan Petrescu cu atacanți ? El mizează numai pe apărare. CFR marchează doar la lovituri libere. Și atunci urcă fundașii.

doctorasul
doctorasul  •  03 Martie 2023, 18:59

Ce contracte faceți amatorilor.roger, pleacă când vrea cașul la fel.mai apare ceva la spălat?

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  03 Martie 2023, 18:48

Nu-i bai !? Nepotrivire de caracter ! Dincolo de aceste ,trebuie sa cauți 25 de jucători cati îți permite aceste regulamente( poate absurde ) și asta este ,vezi ce contracte faci etc. Undeva se greșește pe relația jucător ,club ,contract ! Nu e cazul sa intram în amănunte, poate se face și o selecție naturala cu aceste plecari și rămân doar cei devotați cu spirit de campioni ,mai fideli clubului și culorilor lui CFR ! Nu toți pot avea caractere de campioni !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close