FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO S-au sabotat singuri: legea „anti-FCSB” anunțată astăzi de Burleanu a fost votată și de mâna dreaptă a lui Becali!

Valeriu Argăseală, în centru. Răzvan Burleanu, în stânga
Valeriu Argăseală, în centru. Răzvan Burleanu, în stânga

Articol de - Publicat vineri, 03 martie 2023 17:40 / Actualizat vineri, 03 martie 2023 19:07

Răzvan Burleanu (38 de ani), președintele Federației Române de Fotbal, a confirmat informația prezentată în exclusivitate de Gazeta Sporturilor astăzi, referitoare la implementarea unei legi împotriva „antrenorilor-paravan” începând din sezonul viitor. Deși legea o afectează direct pe FCSB, aceasta a fost votată și de Valeriu Argăseală, președintele clubului, membru în Comitetul Executiv.

PROMO » Vrei să retrăiești istoria pe 7 mai, la Sevilla? Înscrie-te ACUM într-o experiență extraordinară, alături de Gabi Balint

Din sezonul 2023/2024, cluburile din fotbalul românesc care vor apela la „antrenori-paravan” pentru a îndeplini cerințele din regulament, așa cum a procedat FCSB când l-a angajat pe Leonard Strizu, vor fi pedepsite sever.

La finalul ședinței de Comitet Executiv de astăzi, președintele FRF, Răzvan Burleanu, a confirmat informația dezvăluită anterior de Gazeta Sporturilor.

Gigi Becali l-a umilit în direct la TV pe Leo Strizu: „Râdeau jucătorii când vorbea” + „MM zice tot ce-mi convine mie”
FCSB
Gigi Becali l-a umilit în direct la TV pe Leo Strizu: „Râdeau jucătorii când vorbea” + „MM zice tot ce-mi convine mie”

Răzvan Burleanu: „Am aprobat în unanimitate o modificare de regulament”

„Referitor la subiectul antrenorilor din umbră și a celor care își închiriază licențele. Astăzi, Comitetul Executiv a reușit în unanimitate să aprobe următoarea modificare de regulament:

Fapta unui antrenor de a încheia cu un club un contract pentru o funcție pe care acesta în fapt nu o va exercita, facilitând astfel clubului respectiv folosirea licenței sale în scopul îndeplinirii formale a unor cerințe de regulament, astfel încât să permite unei alte persoane, care nu deține calificarea / licența necesară să exercite fără drept funcția respectivă constituie o abatere disciplinară.

Iar această abatere disciplinară se sancționează cu suspendarea pe o perioadă de 2 ani de zile și o amendă de 20.000 de lei. Persoana care exercită în fapt funcția pentru care nu deține calificarea necesară va primi o penalitate financiară de minimum 25.000 de lei, la care se adaugă etapele de suspendare conform regulamentului.

Un element nou: clubul în cauză va achita o penalitate de 200.000 de lei. În caz de recidivă, penalitatea se va dubla.

A fost o decizie luată astăzi în unanimitate, le mulțumesc colegilor din Comitetul Executiv pentru faptul că am reușit să implementăm această măsură, prin care ne dorim să prevenim încălcarea regulamentului, nu să ajungem în situația de a sancționa”, a precizat Burleanu.

Inclusiv Valeriu Argăseală a votat noua lege!

Culmea, deși pare să fie cu „dedicație” împotriva celor de la FCSB, legea a fost votată inclusiv de Valeriu Argăseală, președintele clubului roș-albastru, care este membru în Comitetul Executiv.

„Am spus că a fost votată în unanimitate, asta înseamnă că toți membrii au votat pentru”, a precizat Burleanu atunci când a fost întrebat dacă și Argăseală a fost de acord.

Exemplu concret despre cum va fi aplicată noua lege: începând cu sezonul viitor, dacă FCSB îl va aduce pe Dacian Nastai de la Unirea Constanța doar ca să aibă un om cu licența Pro pe bancă, adică să fenteze regulamentul și tot Pintilii să se ocupe în realitate de echipă, clubul lui Gigi Becali va avea de achitat prima oară o amendă de 200.000 de lei, apoi, dacă situația continuă, o penalitate dublă.

Și antrenorii ar avea de suferit: cel care-și „închiriază” licența ar fi suspendat 2 ani și amendat cu 20.000 de lei, iar antrenorul care conduce în fapt echipa, în acest caz Pintilii, penalizat cu minimum 25.000 de lei.

Mai multe știri de actualitate: 

Dă de pământ cu Pablo Cortacero: „Fotbalul și Dinamo nu mai au nevoie de megalomani ignoranți”

Motivul pentru care Edjouma a fost scos din primul „11” » Explicațiile „antrenorului” Gigi Becali

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
valentindragobete
valentindragobete  •  04 Martie 2023, 13:00
Postat de yellowstone_vs pe 04 Martie 2023, 11:34

*** ..eu am mai multe pc-uri asamblate decat ai tu comentarii !!!! Daca ma apuc sa-ti scriu un script ...te uiti ca prostul la Silkeborg !!!

Ce faci tu băi meserie ? Te apuci să scrii ...scripturi ! I-auzi, bravo bă, dar întâi vezi ce-i ăla script, hi-hi-hi !

yellowstone_vs
yellowstone_vs  •  04 Martie 2023, 11:34
Postat de valentindragobete pe 03 Martie 2023, 22:49

Chiar este de neînțeles de ce te bagi în seamă când ești așa de prost ?!

*** ..eu am mai multe pc-uri asamblate decat ai tu comentarii !!!! Daca ma apuc sa-ti scriu un script ...te uiti ca prostul la Silkeborg !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

yellowstone_vs
yellowstone_vs  •  04 Martie 2023, 11:32
Postat de valentindragobete pe 03 Martie 2023, 22:49

Chiar este de neînțeles de ce te bagi în seamă când ești așa de prost ?!

tu esti mai prost decat mine ...esti fcsbist

Vezi toate comentariile (18)
Comentează