FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cercetați și pentru blat » Frații Becali și Cristi Borcea sînt din nou în vizorul DNA

În 2007, Borcea era președintele lui Dinamo
În 2007, Borcea era președintele lui Dinamo

Articol de - Publicat joi, 19 noiembrie 2015 00:00

Aflați deja în detenție pentru "Dosarul Transferurilor", frații Becali și Borcea au intrat în vizorul DNA, fiind suspectați că au "trîntit" meciul Dinamo - Lazio 1-3, din 2007.

Impresarii Ioan și Victor Becali şi fostul acționar al lui Dinamo, Cristi Borcea, vor fi audiați în perioada următoare de DNA, pentru a oferi detalii despre partida Dinamo - Lazio, pierdută de roș-albi cu 1-3, după ce la pauză au condus cu 1-0. Respectiva întîlnire a fost bănuită drept arangament, iar plata s-ar fi făcut prin transferul lui Ștefan Radu la gruparea romană.

"Dinu şi Borcea au tratat cu președintele italienilor, Claudio Lotito. Preţul a fost chiar achiziția lui Ştefan Radu, care nu valora niciodată 4,5 milioane de euro", a spus fostul acționar al "cîinilor", Vladimir Cohn, în ProSport. Iniția, Radu a fost împrumutat pe 900.000 de euro la Lazio, apoi transferat definitiv pe 4,5 milioane euro.

Pentru a fi la dispoziţia procurorilor, frații Becali și Borcea au fost transferaţi de la Penitenciarul Poarta Albă la Jilava, închisoare cu regim deschis.

"Am fost și eu la DNA, am discutat, știu cum s-a negociat. Banii, 5,3 milioane de euro, au intrat în club, Ștefan a confirmat la Lazio, care-i problema?!"
Vasile Turcu, ex-acționar Dinamo, la DigiSport

"Cohn e o canalie, Vali Năstase a trîntit returul cu Lazio!"
Cornel Dinu, pentru prosport.ro

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close