FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

OFICIAL O nouă mutare pe ruta FCSB - CFR Cluj » A făcut parte din staff-ul lui Reghecampf în cea mai bună perioadă a roș-albaștrilor din ultimii 10 ani

FOTO IAMGO
FOTO IAMGO

Articol de GSP - Publicat marti, 12 ianuarie 2021 11:16 / Actualizat marti, 12 ianuarie 2021 11:39

CFR Cluj l-a prezentat oficial pe Radu Paligora (45 de ani), noul membru al staff-ului medical, care a lucrat 10 ani la FCSB și care în ultima perioadă a activat în staff-ul lui Laurențiu Reghecampf în Ghencea, dar și în Arabia Saudită și Emirate.

Radu Poligora a fost prezentat pe pagina oficială de facebook a echipei și s-a alăturat staff-ului lui Edward Iordănescu, așa cum Gazeta Sporturilor a anunțat în exclusivitate pe 27 decembrie 2020.

Radu Paligora, prezentat oficial

„Bun venit, Radu Paligora!

Suntem bucuroși să vă anunțăm că doctorul Radu Paligora s-a alăturat staff-ului medical al echipei noastre!

Radu Paligora are o vastă experiență în medicina sportivă, activând în cariera lui la cluburile FCSB timp de 10 ani, Al Hilal timp de 1 an, Ludogorets timp de 2 ani și jumătate, iar la Al-Wasl timp de 1 an.

Îi urăm bun venit și cât mai multe realizări alături de CFR 1907 Cluj!” a fost mesajul postat de campioana en-titre.

Antrenorul CFR-ului își dorește să atingă o performanță extrem de rară în fotbalul românesc: cucerirea a 4 titluri la rând. Ultima echipă care a cucerit 4 titluri consecutive a fost Steaua București, în sezonul 1995/96. Roș-albaștrii au mai cucerit și următoarele 2 campionate și au egalat recordul celor de la Chinezul Timișoara din perioada interbelică: 6 titluri consecutive!

Radu Paligora, 10 ani petrecuți la FCSB

Acesta a lucrat nu mai puțin de un deceniu în Ghencea. Finalul său la FCSB a coincis cu cei 2 ani petrecuți acolo de Laurențiu Reghecampf. Tehnicianul a fost impresionat de nivelul medicului și l-a ofertat pentru a-l însoți la Al Hilal, în 2014.

OFICIAL O nouă mutare pe ruta FCSB - CFR Cluj » A făcut parte din staff-ul lui Reghecampf în cea mai bună perioadă a roș-albaștrilor din ultimii 10 ani

Ulterior, Paligora a făcut parte din echipa de colaboratori ai lui Reghecampf și în ultimii 2 ani, 2019 și 2020, la Al Wasl, în Emiratele Arabe Unite. Rămas fără angajament, Paligora a dorit să se întoarcă și să-și găsească un angajament acasă, mai ales pentru a fi alături de unul dintre părinții săi, care are probleme de sănătate.

Medicul și-ar fi arătat disponibilitatea de a lucra la FRF, pentru echipele naționale, însă i s-a transmis că plafonul maxim salarial care i se poate oferi e de numai 2.000 de euro pe lună. A fost momentul în care CFR a intrat în negocieri și i-a propus să preia postul de doctor al echipei, cu un salariu mult peste cel pe care l-ar fi avut la Casa Fotbalului.

Cum va arăta staff-ul de la CFR Cluj

  • Antrenor principal: Edward Iordănescu
  • Antrenor secund: Alexandru Radu
  • Antrenor secund: Vergil Andronache (antrenor interimar FCSB - august 2019)
  • Antrenor cu portarii: Daniel Tudor
  • Preparator fizic: Cristian Dragotă
  • Medic: Radu Paligora

VIDEO. Edward Iordănescu a răbufnit, după primul amical din 2021: „Suntem dezavantajați, ne antrenăm în noroi! Asta mă supără cel mai tare”

Citește și alte știri din Liga 1:

Becali, luat la rost pentru ultimele ieșiri: „E ca la piață! Nu te comporți așa”

Jucătorii lui Dinamo au găsit un nou vinovat pentru situația din club: „El a făcut datoriile mari, nu Cortacero!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează