FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Becali, luat la rost pentru ultimele ieșiri: „E ca la piață! Nu te comporți așa”

Articol de GSP - Publicat marti, 12 ianuarie 2021 10:23 / Actualizat marti, 12 ianuarie 2021 11:07

Gigi Becali, patronul FCSB, este gata să renunțe la atacantul Sergiu Buș (28 de ani), dar modul în care acesta se comportă cu jucătorul a strânit reacții dure.

Gabi Balint, fost internațional și un critic constant al lui Becali, a vorbit despre cum se comportă Becali în încercarea de a-l vinde pe jucătorul adus gratis în vară. 

Gigi Becali, criticat de Gabi Balint: „Nu te poți comporta așa!”

„E ca la piață. Jucătorii merită mai mult respect! Buș n-a reușit, dar e un băiat care dă totul. Nu poți să te comporți așa cu el. Ne-am obișnuit deja... E ca la piață!

Fotbalul ar trebui să fie despre performanță, nu despre afaceri. Ai nevoie și de mercenari pentru performanță, ca să ajungi în cupele europene”, a declarat Gabi Balint, potrivit digisport.ro.

Eu nu îl țin cu forța pe Sergiu Buș. Dacă vrea să plece, să-mi vină cu ofertă. Uite, 500.000 de euro este prețul pentru care-i dau drumul lui Buș, indiferent de unde vine oferta. Vine cu banii ăștia, pleacă, nu vine, continuă la FCSB.
- Gigi Becali pentru Fanatik

Sergiu Buș, scos din echipa de start de la FCSB

Pentru restului sezonului din Liga 1, Toni Petrea și-a conturat deja un prim „11”, cu o medie de vârstă de 23 de ani. Astfel, antrenorul FCSB va miza pe un trio ofensiv format din Dennis Man, Florin Tănase și Florinel Coman, iar Sergiu Buș ar urma să fie rezervă.

FCSB: A. Vlad – Crețu, Nedelcu, I. Cristea, Radunovic – Moruțan, Simion, Olaru– D.Man, Fl. Tănase, Fl. Coman

800.000 de euroeste cota lui Sergiu Buș, potrivit transfermarkt

VIDEO FCSB, meci tare în Liga 1! Totul despre duelul cu Astra

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Denis Haruț, primele declarații după ce a refuzat FCSB: „Nu sunt afectat” » Nu exclude să semneze cu echipa lui Becali

EXCLUSIV Manevrele lui Gigi Becali, devoalate de președintele Blocului Național Sindical: „Șmenurile și abuzurile de genul FCSB sunt girate de FRF și de Burleanu”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  12 Ianuarie 2021, 13:22

Constat o conspiratie pe linia: "GSP.ro-Digi Sport-Marcel Popescu (Craiova)-CFR Cluj-FRF(prin intermediul unui lider sindicalist de mare influenta)". Toate "itele" conduc catre cele doua echipe ineresate direct la titlu, respectiv Craiova si CFR Cluj, orchestrarea fiind facuta de cei "trei crai de la GSP.ro." Cat despre Balint, este de notorietate ura pe care acest individ o nutreste fata de Becali si FCSB!

883135188391540
Popa Corneliu  •  12 Ianuarie 2021, 11:21

Așa este, când vorbești pe banii altuia! El, îl înțelege perfect pe Tălpănică și „stilul lui de... ***” din bani publici!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

140611874433994
Sandu Pintilie  •  12 Ianuarie 2021, 11:20

Dupa perioada dezastruoasa de la FCSB nu mai da nimeni asa multi bani pe el. Poate 10%...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează