FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - ASTRA 1-0

CFR - ASTRA 1-0 // Nervi după finalul meciului: „Pe teren ne mâncăm unul pe celălalt” + Ce rezultat așteaptă campioana la FCSB - Craiova

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 martie 2019 23:41

Cristi Manea, 21 de ani, se aștepta la un meci greu contra Astrei (1-0). A recunoscut că au fost mici tensiuni la vestiare, după încheierea meciului, fără urmări grave.

Apoi, marcatorul golului, Mihai Bordeianu, a dezvăluit ce rezultat așteaptă jucătorii CFR-ului de la derby-ul de mâine.

„Am știut înainte de meci că va fi greu. Astra are calitate și joacă mereu cu multă dorință. Faptul că suntem foarte uniți ne-a adus victoria în seara asta.

E normal să fie tensiune după meci pentru cei de la Astra. E frustrant să pierzi. E adevărat că pe teren ne mâncăm unul pe celălalt, dar la vestiare suntem prieteni.

Suntem mult mai puternici acum, după venirea domnului Petrescu, avem doi antrenori cu rezultate foarte bune. Important e să nu pierdem, să păstrăm diferența bună pe care o avem acum față de locul 2 (n.r. 7 puncte sunt între CFR și Craiova)”, a zis Cristi Manea.

...despre problemele de sănătate ale lui Țucudean, care s-ar fi operat la inimă, la Viena: „George va intra și el săptămâna viitoare. E un jucător foarte bun. Abia îl așteptăm alături de noi”

„Toată lumea se așteaptă ca, după venirea lui Dan Petrescu, CFR să câștige lejer fiecare meci. Dar nu e chiar așa, toți joacă un fotbal foarte bun contra noastră. La FCSB - CS U Craiova ne dorim un egal, dar contează mai puțin ei. E important ce facem noi”
Mihai Bordeianu

VEZI ȘI:

Revenire gri, dar cu succes pentru Dan Petrescu la CFR! Campioana bate Astra, 1-0, iar „Bursucul” ajunge la 100 de victorii în Liga 1

Programul complet al etapei - AICI

Clasamentul în timp real - AICI

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează