FOTBAL  »  LIGA 1  »  CFR - ASTRA 2-1

CFR - ASTRA 2-1 // FOTO Dan Petrescu, reacție ostilă din partea lui Djokovic! Ce s-a întâmplat după fluierul final

FOTO: Captură @TV Telekom Sport +9   FOTO
FOTO: Captură @TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat luni, 02 martie 2020 22:49

CFR Cluj a câștigat meciul cu Astra, scor 2-1. La finalul partidei, croatul Damjan Djokovic (29 de ani) a avut o reacție ostilă față de Dan Petrescu.

La scorul de 1-1, Dan Petrescu a forțat victoria. În minutul 73 l-a introdus pe George Țucudean în locul lui Djokovic, într-o mișcare ultraofensivă. Mijlocașul croat nu a părut tocmai mulțumit, iar la finalul partidei a dat frâu liber frustrărilor. 

Imediat după finalul partidei, Dan Petrescu a gonit în viteză către Djokovic, care intrase deja pe teren pentru a sărbători cu colegii. „Bursucul” a încercat să îi explice motivele pentru care a fost înlocuit, însă croatul nici n-a vrut să audă. Nici măcar nu se uita la Petrescu, care tot încerca să-l îmbuneze.

+5 FOTO

Vezi și:

CFR CLUJ - ASTRA GIURGIU 2-1 // Dan Petrescu începe cu dreptul play-off-ul! Cum arată ACUM clasamentul

Playtech: BOMBĂ! Valeriu Gheorghiţă, anunţul care aduce o mare schimbare în România! Vestea uriașă din ultimele ore


Comentarii (18)
983732924972315
Soos Vilmos  •  03 Martie 2020, 12:56

De mai mult timp cautati sa induceti in mentalul cititorilor ce stup de viespii este la cfr, asta probabil pentru ca *** ciobanului nu prea produc stiri. Singura voastra problema este ca in conformitate cu spusele proverbului" ciinii( adica gsp) latra iar cfr trece "spre titlu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

terminator_2
terminator_2  •  03 Martie 2020, 11:36

Inca o dovada ca mercenarii fac legea la cfr, dana petrescu a fost luata doar pentru circ.

icostin66
icostin66  •  03 Martie 2020, 11:00

Sunt curios cine e nataraul care a interpretat atat de ''inteligent'' acele imagini...:)... Prostovanii cauta orice pentru a crea un ''subiect''...:)... In acest caz, este de fapt vorba despre faptul ca Djokovic il cauta pe Radunovici pentru a ''termina'' disputa inceputa in teren. Fin observator, Petrescu si-a dat seama ca Djokovic ar putea usor sa cada in plasa incasand un ''rosu''... Trebuie sa fii ''ziarist'' gsp ca sa nu vezi lucrul asta...:)...

Vezi toate comentariile (18)
Comentează