FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - ASTRA 2-1

CFR CLUJ - ASTRA GIURGIU 2-1 // Dan Petrescu începe cu dreptul play-off-ul! Cum arată ACUM clasamentul

Articol de GSP - Publicat luni, 02 martie 2020 20:30

CFR Cluj a învins-o pe Astra, scor 2-1, și e lider solitar în play-off-ul Ligii 1. 

Astra a dezvăluit slăbiciuni ale campioanei de care se teme tot campionatul. Giurgiuvenii au ratat ocazii imense și apoi au egalat în urma unui fault stupid pe care l-a comis Arlauskis în careu.

Lupta pentru titlu va continua, CFR nu are trofeul garantat. Astra a redeschis calculele cu prestația ei curajoasă și inspirată. Alb-negrii au ratat de două ori singuri cu portarul în prima repriză, au încasat un gol de la Deac, după care au înscris și ei.

Supergolul lui Deac, o lovitură de cap cu care a plasat mingea perfect, ca un vârf de careu obișnuit cu duelurile aeriene, a deschis un meci care părea încă unul simplu pentru campioni. Doar că Astra a arătat că are fotbaliști buni și că are și curaj. Insistenți și tehnici, giurgiuvenii și-au creat ocazii clare și au demonstrat că trupa lui Petrescu nu e chiar un monstru, ci o formație cu destule defecte, pe care un adversar bun și norocos le poate specula. Alibec a irosit două faze în care s-a aflat singur în fața lui Arlauskis.

CFR Cluj - Astra, marcat de eroarea lui Arlauskis

Lituanianul cu reflexe formidabile bifează, cam o dată pe sezon, câte un gest greu de priceput. L-a înregistrat aseară: l-a luat de gât pe Fatai într-un moment în care africanul nu mai controla perfect mingea, n-ar fi fost necesară intervenția disperată a portarului. Fatai a căzut și a scos penalty-ul pe care l-a transformat Alibec

Apărarea campioanei, șubredă în prima repriză, a plătit abia în a doua, când Petrescu și fundașii lui mai reglaseră legăturile un pic, Alibec și Fatai nu mai scăpat de Vinicius și de Boli la fel de ușor. Denis s-a mai aflat într-o situație bună, a tras cu stângul peste poartă, de la marginea careului. Prea multe ocazii irosite ca să scoți așa vreun punct la Cluj!

Astra talentată și risipitoare a pierdut, până la urmă, Adrian Păun a înscris spre final. Mai mult decât golul lui au contat toate clipele în care giurgiuvenii nu au profitat de avantajele lor, speriați de aura de invincibilitate pe care adversarii au ajuns s-o vadă deasupra CFR-ului. Și când nu e foarte bună, echipa lui Petrescu învinge pentru că oponenții o consideră tot grozavă. Va avea Craiova sau FCSB îndrăzneala să atace monstrul din imaginația tuturor?

FINAL » CFR Cluj - Astra Giurgiu 2-1

CFR Cluj - Astra, echipele de start

Echipa de start CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Vinicius, Boli, Camora - Itu, Hoban, Djokovic - C. Deac, Rondon, Petrila
Rezerve: Sandomierski - Cestor, Omrani, Bordeianu, Țucudean, Păun, Ciobotariu
Antrenor: Dan Petrescu

Astra: D. Lazar - Graovac, Tamaș, C. Dima, Radunovic - Graur, G. Simion, Crepulja, Răduț - Fatai, D. Alibec
Rezerve: Kitanov, Dandea, Biceanu, Begue, David Bruno, V. Gheorghe, R. Petre
Antrenor: Bogdan Andone

Stadion: „Dr. Constantin Rădulescu”, Cluj

Vezi și: 

VIDEO Dan Petrescu și jucătorii s-au întors la Cluj » Primiți ca niște eroi la aeroport

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (341)
corectu
corectu  •  03 Martie 2020, 08:12

Excelentă pasa lui Tamaș la Păun,aflat în centrul careului și...GOL.

clujcampion
clujcampion  •  03 Martie 2020, 06:17
Postat de catalynn pe 03 Martie 2020, 01:11

Ti-am mai spus mai devreme: ai grija ce-ti doresti ca se poate intampla! :-)))) Nu cred ca iti vreo noutate ca FRF si LPF au nevoie de Steaua in L1. Nu pt ca le e draga, nuuuuu, nici vorba! Insa deja stie toata lumea, oricat s-ar chinui sa propteasca FC fcsbul (cam ca aia care isi protapeau bunica decedata la geam cand venea postasul cu pensia) si sa o vanda publicului drept Steaua nu mai tine. Si atunci cum sa vinzi drepturi TV pe o liga fara Steaua?! Cum sa mai vinzi "eternul derby"?! Decizia cu Palmaresul e aproape, asa cum a precizat pe 25 Februrie ne-a jijji a facut apel! Nu trebuie sa ma crezi pe cuvant, du-te pe siteul CAB! Deci finalul a aproape. Ce vor face FRF si LPF cand CAB va respinge si apelul?! Te las pe tine sa iti imaginezi .... :-))))

Stai linistit... nimeni nu crede ca fecesebe e Steaua. Pana nici oierul. Mai is pe aici cateva clone tembele, da la cat cap au, daca insisti un pic ii zic Barcelona...

lake1001
lake1001  •  03 Martie 2020, 03:22

Ne bucurăm ca in sfirşit avem pe podium 3 echipe de fotbal. Felicitări Ieftimie!! De ce sa fi tu slugă cînd acum poti sa fii matele Paşă si să îl iei la miştocăreală pe Cumetrul care te trage la gologani.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (341)
Comentează
Close