FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - BOTOȘANI 1-0

CFR - BOTOȘANI 1-0. Valeriu Iftime îl acuză pe Marius Avram: „Întâi e prost că nu vede, apoi e hoț că dă penalty” + „Să vedeți ce le face CFR celor de la FCSB”

Valeriu Iftime, atac la Marius Avram +8   FOTO
Valeriu Iftime, atac la Marius Avram

Articol de - Publicat miercuri, 29 iulie 2020 00:09 / Actualizat miercuri, 29 iulie 2020 15:27

CFR Cluj s-a impus în fața celor de la FC Botoșani, scor 1-0. Valeriu Iftime, patronul clubului moldovean, l-a acuzat pe arbitrul Marius Avram că a dictat un penalty inexistent.

„Când vezi așa penalty, îți vine să te lași. Faultul pe care l-a făcut Burcă, marele fotbalist Burcă, asupra lui Keyta, pe ăla nu l-a văzut? Le penalty-ul dat lor, întâi e prost că nu vede (n.r. hențul comis de un apărător moldovean), apoi e hoț că dă penalty-ul.

M-aș lăsa chiar și în seara asta. Ce să văd la acel penalty? Nici nu venea mingea la jucătorul lor. 

Să mă fure așa... Nu mai are niciun rost să jucăm. Mă duc acolo, la Cluj, ca să îmi facă așa ceva. Dați-l încolo de fotbal! 

Tot ce vorbesc oamenii e adevărat. De aia zic toți că e corupție, pentru că se întâmplă lucruri. În primul rând, acest arbitru nu trebuia să fie pus astăzi, pentru că are niște probleme financiare cu clubul”, a declarat Valeriu Iftime la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

„CFR îl bate cu arbitri și pe domnul Becali. Să vedeți ce le face celor de la FCSB. Vine Avram, plătit bine. Eu nu mai vreau să aud de fotbal, măcar o săptămână. Vreau să mă calmez”
- Valeriu Iftime, patron Botoșani

Faza penalty-ului din CFR - Botoșani:

+4 FOTO


Hențul lui Papa, în faza premergătoare penalty-ului:

CFR - BOTOȘANI 1-0. Valeriu Iftime îl acuză pe Marius Avram: „Întâi e prost că nu vede, apoi e hoț că dă penalty” + „Să vedeți ce le face CFR celor de la FCSB”

Citește și alte știri despre fotbalul din play-off: 

Calcule la titlu în Liga 1 » Un singur scenariu poate rezolva ecuația în penultima etapă. Altfel, Craiova - CFR va fi cu trofeul pe masă

Marius Croitoru l-a distrus pe Marius Avram: „M-a nenorocit! A dat un penalty inventat”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (104)
ddb_1948
ddb_1948  •  29 Iulie 2020, 14:42

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

elgabri
elgabri  •  29 Iulie 2020, 13:04

Eu v am spus demult ca asta e Gigi 2, Moldoveanu Stapanul si Blatistul au gura mare si fac toate nenorocirile din Liga 1 !!!

allben
allben  •  29 Iulie 2020, 12:29

CFR-isti au facut ieri patru schimbari, cu patru intreruperi ale meciului. Nu trebuia sa se poata, avand voiedoar la trei intreruperi si cinci schimbari. Dar la ei se poate. Ce spune regulamentul in cazul asta?

Vezi toate comentariile (104)
Comentează