FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

NEWS ALERT CFR Cluj a pierdut un titular până la finalul play-off-ului! Revine în lot veteranul de 39 de ani

Mateo Susic (31 de ani, fundaș dreapta) s-a accidentat și va lipsi pentru restul sezonului. În locul său, CFR Cluj l-a trecut pe listă pe veteranul Ovidiu Hoban (39, mijlocaș central).
Mateo Susic (31 de ani, fundaș dreapta) s-a accidentat și va lipsi pentru restul sezonului. În locul său, CFR Cluj l-a trecut pe listă pe veteranul Ovidiu Hoban (39, mijlocaș central).

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 aprilie 2022 17:06 / Actualizat vineri, 29 aprilie 2022 17:22

Mateo Susic (31 de ani, fundaș dreapta) s-a accidentat și va lipsi pentru restul sezonului. În locul său, CFR Cluj l-a trecut pe listă pe veteranul Ovidiu Hoban (39, mijlocaș defensiv).

Anunțul a fost făcut de Dan Petrescu, antrenorul ardelenilor, la conferința de presă premergătoare partidei cu Farul (duminică, 21:30).

Gigi Becali, devastator la adresa lui Vasile Dîncu: „Eu îl admiram, dar am văzut că și ăsta vorbește perversități!”
FCSB
Gigi Becali, devastator la adresa lui Vasile Dîncu: „Eu îl admiram, dar am văzut că și ăsta vorbește perversități!”

VIDEO / Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj: „Susic s-a accidentat. Revine pe listă Hoban”

Susic e out pentru restul sezonului, 3 săptămâni adică, a suferit o accidentare la genunchi acum două zile. În locul lui va fi pus Hoban pe listă. Hoban e ultima resursă, nu mai aveam voie să-i punem pe listă pe cei pe care i-am scos deja, așa era ușor”, a declarat Dan Petrescu.

Ce probleme mai are CFR? „Omrani nu prea s-a antrenat din cauza unei accidentari, e și Ramadanul. Sigurjonsson e accidentat de vreo 3 zile, nu s-a antrenat. În rest, toți jucătorii sunt la 100%”.

Susic e un fotbalist important pentru CFR, bifând în actuala stagiune 27 de jocuri oficiale în toate competițiile. Cel mai probabil, locul lui în echipă va fi luat de Cristi Manea în cele 4 etape rămase de jucat în play-off.

CFR Cluj a pierdut un titular până la finalul play-off-ului! Revine în lot veteranul de 39 de ani
Suspendat pentru încă două meciuri după „roșul” încasat cu FCSB, Susic termină la finalul sezonului contractul cu CFR

Chiar dacă a fost trecut pe listă, e greu de crezut că Hoban va prinde vreun minut în acest play-off. Din 2017 la CFR, Hoban a evoluat numai la echipa a doua în ultima vreme, iar în acest sezon a prins în tricoul primei echipe doar 6 confruntări.

CFR Cluj a pierdut un titular până la finalul play-off-ului! Revine în lot veteranul de 39 de ani
Hoban n-a mai jucat din 23 septembrie 2021 pentru CFR, un meci în Cupa României, faza „16”-imilor, CSU Craiova - CFR Cluj 1-0

VIDEO / Toate detaliile înaintea partidei CFR Cluj - Farul

Mai multe știri despre CFR Cluj:

Replică acidă pentru Petrescu: „Mi-ai dat de mâncare, Dane?! Nu ți se auzea gura dacă erai în Anglia!” + nici MM n-a scăpat

Clachează iar FCSB în finalul play-off-ului? 4 precedente care le dau fiori roș-albaștrilor + avantaj CFR

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
submarina
submarina  •  29 Aprilie 2022, 21:32

Jocul CFR-ului îl făcea Djokovic, Vinicius și Arla. Da, și Kulio desigur.

doubleti
doubleti  •  29 Aprilie 2022, 19:25
Postat de ioan1964 pe 29 Aprilie 2022, 19:05

Petrescu asta este disperat ! Cred ca daca pierde campionatul orice se spanzura ori pleaca pe meleaguri straine! Asa frustrat nu l-am vazut de mult cred ca nici mental nu sta bine! Dar isi merita soarta ,echipele sala nu prea au jucat fotbal sa nu vorbesc pe cati jucatori i-a pus pe drumuri degeaba! Amintesc aici desigur pe aradenii mei, D.RUSU o speranta atunci cand activa la UTA,apoi un jucator care chiar era cu o cota buna si se evidentia prin prestatii superioare nivelului ligii1, iar la UTA chiar a convins prin joc si daruire ,este vorba de brazilianul ROGER,pus in stan-bay de acest increzut si totodata frustrat antrenor,care se lauda mereu pe el si pe cei pe care urmeaza sa-i intalneasca in meciuri, dar pe acestia ii ironizeaza in stilul specific omului increzut si prea plin de ifose!Cred ca exista un Dumnezeu si intr-o zi va plati cu varf si indesat!

La fel a facut acum 2 ani cand era sa piarda in fata UNIVEWRSITATII CRAIOVA. Doamne cum faceau atunci clujenii.... erau peste tot si atacau. Pana la urma le-au iesit combinatiile. Asa spera si acum, dar cine stie, poate Cel de Sus le-o da peste b0t.

dodo001
dodo001  •  29 Aprilie 2022, 19:23
Postat de gazistu pe 29 Aprilie 2022, 18:49

:O Hoban??? S-ai readuca si pe Cadu si Culio, sa faca echipa aia de acum 10 sezoane!!!

Hoban se tine bine, a demonstrat în meciul cu Dinamo Kiev. Admirabil chiar..

Vezi toate comentariile (13)
Comentează