FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, devastator la adresa lui Vasile Dîncu: „Eu îl admiram, dar am văzut că și ăsta vorbește perversități!”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 aprilie 2022 16:40 / Actualizat vineri, 29 aprilie 2022 16:59

Gigi Becali (63 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, a răbufnit la adresa Vasile Dîncu, ministrul Apărării Naționale, după declarația confuză a acestuia, în încercarea de a explica refuzul MApN de a-i primi pe roș-albaștri în Ghencea.

Vasile Dîncu, ministrul Apărării Naționale, a fost întrebat despre posibilitatea ca duelul din ultima etapă a play-off-ului Ligii 1, FCSB - CFR Cluj - posibil joc cu titlul pe masă -, să fie găzduit pe arena din Ghencea. Dîncu nu a oferit un răspuns concret și a fost autorul unei fraze lipsite de logică.

Ioan Andone, fost antrenor la Rapid, susţine că lui Rareş Ilie i s-ar potrivi mai bine FCSB! + cât timp ar trebui să mai stea Octavian Popescu în Liga 1
COMPARAȚIE
Ioan Andone, fost antrenor la Rapid, susţine că lui Rareş Ilie i s-ar potrivi mai bine FCSB! + cât timp ar trebui să mai stea Octavian Popescu în Liga 1

Gigi Becali: „Dîncu și-a dat arama pe față”

„Zice că e stadionul poporului, poporul este al lui Dîncu. Tot poporul este al lui Dîncu. El, Dîncu, e al lui, el i-a născut, și poporul, și stadionul. Îți dai seama el, marele filosof și sociolog. Unde ai văzut, mă, echipă care să fie a poporului? Tu nu faci ca poporul, domnule Dîncu. 

Poporul vrea să joace FCSB acolo, măi, Dîncule. Poporul vrea să respecte legea, tu nu vrei. Mie îmi plăcea de el, dar acum am văzut duplicitatea lui. Și-a dat arama pe față. Cum să nu aibă putere de decizie? Dacă tu, ca ministru, nu poți să dai un stadion care e al poporului, ce putere mai ai tu?

Nu aveam treabă cu el până când nu a zis asta. Eu îl admiram, dar am văzut că și ăsta vorbește perversități. Dacă tu ești un om deștept, tu echipa aia când a fost preluată de la Armată și care toți generalii și miniștrii au semnat, nu a dat-o măi poporul. Dacă este 100 de milioane acest stadion, cum să joace echipa poporului care nu este a poporului?”, a declarat Gigi Becali la emisiunea „Liga Digi Sport Special”.

Gigi Becali: „Sunt încă în regimul ăla comunist de doi lei, mincinos”

„Echipa poporului pe care nu o vrea poporul. Echipa pe care o vreau 5 milioane de oameni, FCSB, nu e a poporului. CSA, la care sunt 2.000, e a poporului. Îți dai seama ce anomalii fac oamenii ăștia? Sunt pe altă planetă, sunt încă în regimul ăla comunist de doi lei, mincinos. 

Ei când trimit răspunsuri la solicitări, ei, comuniștii, îți dau un răspuns în care copiază legea, dar legea aia îmi dă dreptate mie. Dar ei nu-mi dau, doar copiază legea”, a mai precizat Becali.

Câtă nebunie în ţara asta. Ce să faci atât de mare mizerie, balamuc? Stadion făcut unde se poate juca doar rugby? Stadion de 100 de milioane unde joacă echipa amatoare? Credeam că se va rezolva cu Dîncu, că el este băiat deştept. Dar este fricos. Dîncu să mă ierte, dar trebuia să îi dau un răspuns, să îl trezesc
-Gigi Becali, patron FCSB

Citește alte știri din Liga 1:

Ioan Andone, fost antrenor la Rapid, susţine că lui Rareş Ilie i s-ar potrivi mai bine FCSB! + cât timp ar trebui să mai stea Octavian Popescu în Liga 1
COMPARAȚIE
Ioan Andone, fost antrenor la Rapid, susţine că lui Rareş Ilie i s-ar potrivi mai bine FCSB! + cât timp ar trebui să mai stea Octavian Popescu în Liga 1
Încă un meci al celor de la FCSB se mută » Anunțul făcut de club
FCSB
Încă un meci al celor de la FCSB se mută » Anunțul făcut de club

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (70)
4078646022162880
Marius Fazecas  •  30 Aprilie 2022, 03:50
Postat de tictictic pe 29 Aprilie 2022, 19:47

Esti in eroare! Pe 1 noiembrie 2006 Steaua a adunat in tribunele stadionului Santiago Bernabeu 18 mii de suporteri stelisti din toata lumea, dintr-un total de 42 de mii de spectatori prezenti la meciul Real Madrid - Steaua Bucuresti, contand pentru clasament in grupele UCL. Este un record absolut inregistrat de o echipa romaneasca intr-un meci in deplasare, mai ales in capitala Spaniei, ce nu cred ca va fi vreodata egalat de vreo alta echipa romaneasca in urmatorii 99 de ani! Real a castigat la limita, cu 1-0 prin autogolul lui Banel Nicolita; insa este de remarcat ca titular in echipa Stelei lui Becali a fost atunci insusi Daniel Oprita, actualul antrenor al clonei CSA Talpan din divizia B si fara drept de promovare mai sus de-atat, ce joaca constant pe teren propriu pe un stadion nou-nout cu max 800 de spectatori in tribuna, ce pare ca si-a uitat nu numai anii de glorie, dar si istoria carierierei sale! Insa, anumitor caractere de indivizi le este in fire sa-si renege trecutul si performantele, de dragul unei solde de la stat la batranete!

De ce nu face jiji stadion? și cu asta ,gata!

226628904800238
Reflector Sv  •  30 Aprilie 2022, 01:51

Aceasta echipa fcsb creata ilegal si stapamita de acest individ cu mari crente de educatie si comportamentale NU ARE CE CAUTA IN GHENCEA ACOLO ESTE STADIONUL CLUBULUI SPORTIV AL ARMATEI STEAUA CE ARE SUPORTERI IN TOATA TARA CARE AM TRAIT BUCURIILE PERFORMANTELOR ACESTEI ECHIPE si care trebuie sa aiba drepul firesc de a reveni in liga I. Acest individ sef la fcsb sa-si faca stadion daca vrea sa -si expuna idioteniile, ca bani are facuti prin mijloacele stiute iar sustinatori ai acestei fcsb sunt doar cativa nevinovati saracii de ei .....

tictictic
tictictic  •  29 Aprilie 2022, 21:48
Postat de vasileroaita pe 29 Aprilie 2022, 21:09

Ca deobicei... stii NIMIC! Doar minciuni, ca orice gigist prost (scuze, pleonasm...).

"Va recomandam organizarea cluburilor sportive doar sub forma de organizatii non-profit sau societati cu raspundere limitata, fara a avea statutul de „public law entities” („persoane juridice de drept public”). În opinia noastra, astfel de cluburi sportive, având statutul de persoane juridice de drept public, sunt sub autoritatea statului român, ceea ce presupune faptul ca statul român poate interveni în mod nejustificat în activitatea cluburilor sportive, activitate, care, dimpotriva, trebuie sa fie sub controlul exclusiv al FRF. (...) interventia guvernului în activitatile cluburilor sportive presupune o influenta indirecta asupra FRF, care trebuie evitata pentru a asigura conformitatea cu prevederile art. 1 alin. 1 al Statutului FRF, care stipuleaza în mod corect ca FRF este „a non-governmental entity” („persoana juridica neguvernamentala”) si respectarea obligatiei care le revine membrilor afiliati la FIFA si la UEFA, de a-si administra activitatea independent (...)" a transmis FIFA si UEFA catre Federatia Romana de Fotbal intr-un document de 27 de pagini transmis de la Zurich in data de 12 noiembrie 2010 si semnat de Marco Villiger, director al Departamentului Juridic, si de Fanienne Moser-Frei, sef probleme juridice la nivel de corporatii. E clar acum pentru toata lumea?

Vezi toate comentariile (70)
Comentează