FOTBAL  »  Superliga  »  COMPARAȚIE

Ioan Andone, fost antrenor la Rapid, susţine că lui Rareş Ilie i s-ar potrivi mai bine FCSB! + cât timp ar trebui să mai stea Octavian Popescu în Liga 1

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 aprilie 2022 15:15 / Actualizat vineri, 29 aprilie 2022 16:00

Ioan Andone a vorbit despre Octavian Popescu (19 ani) și a lăudat calitățile extremei de la FCSB.

Fostul antrenor de la Dinamo și Rapid l-a comparat pe acesta cu Rareș Ilie, mijlocașul de 19 ani giuleștenilor, și spune că Octavian Popescu este avantajat de echipa la care evoluează.

Încă un meci al celor de la FCSB se mută » Anunțul făcut de club
FCSB
Încă un meci al celor de la FCSB se mută » Anunțul făcut de club

Ioan Andone, laude pentru Octavian Popescu

„Octavian Popescu este un jucător talentat. De mult timp nu a mai fost în fotbalul românesc un jucător de calitatea lui. Driblingul nu se învață, îl simți, te naști. Are curaj.

Dacă va fi crescut ca lumea, în doi ani va putea să viseze la mai mult. Își vede de treaba lui, iar important este să fie sănătos. Ar face o prostie să se transfere acum pentru că adaptarea lui o să fie foarte grea. Există un risc destul de mare.

Cel puțin doi ani să mai rămână în România și să aibă constanța de acum. Nu are încă experiența necesară, trebuie să joace. Nu cred că echipele mari îl vor transfera. 

Octavian Popescu este mai bun la ora actuală, dar asta și pentru că joacă într-o echipă bună. Dacă îl pui pe Rareș Ilie la FCSB, să știi că va juca foarte bine. FCSB e o echipă de combinație”, a spus Ioan Andone la ProArena.

Lupta la campionat se dă în trei. FCSB este o echipă imprevizibilă. Cel mai bun lot din România este cel de la FCSB. Are jucători tineri români, de calitate, dar sunt oscilanți. Cred că au devenit puțin mai maturi, știu să joace și la rezultat. E posibil să se joace titlul în ultima etapă
- Ioan Andone

VIDEO Totul despre FCSB – FC Argeș

Citește și:

Avertismentul lui Valeriu Iftime pentru FRF și LPF: „Dezastrul nu are cum să ne ocolească!”

„Compania care a falimentat Gaz Metan” ar urma să bage bani la un alt club din Liga 2: „Cineva a zis «Plecați de la Mediaș, că nu ne interesează»”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (20)
guimaraes1.0
guimaraes1.0  •  30 Aprilie 2022, 09:59

Ce-i mai place *** lui andone.... lasa aburerile andone ca cel mai bine ii sta la rapid.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mafa
mafa  •  29 Aprilie 2022, 21:13

Comunist ai ramas Ando !!...ma mir ca nu ai spus , mai bine, ca i s-ar potriviDinamo !!...

7kay
7kay  •  29 Aprilie 2022, 19:32

Lăudați o sumedenie de jucători , însă în meciurile tari din această ligă dau greș. Sunt 3 echipe bune in această ligă , iar Oct Popescu a făcut doar un meci bun contra celor de la CFR. Se remarcă cu steluțele, sau retrogradatele.Rareș Ilie mai are mult de tras. Are doar un sezon în prima ligă. Așa slabă cum e liga 1 încă nu s-au impus. Peste el este Miculescu sau Baiaram. Dacă Markovic termină pe primul loc că golgheter o să ziceți că este Cămătaru?

Vezi toate comentariile (20)
Comentează