FOTBAL  »  LIGA 1  »  GSP LIVE

EXCLUSIV „Compania care a falimentat Gaz Metan” ar urma să bage bani la un alt club din Liga 2: „Cineva a zis «Plecați de la Mediaș, că nu ne interesează»”

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 aprilie 2022 10:23 / Actualizat vineri, 29 aprilie 2022 11:22

Jurnalistul Remus Răureanu a fost invitat în această dimineață la GSP Live, unde a vorbit despre cluburile din România finanțate din bani publici.

După ce a vorbit despre sumele pe care formațiile din Liga 2 le primesc de la Consiliile Locale, jurnalistul Gazetei Sporturilor a dezvăluit că Romgaz, companie care a finanțat până de curând clubul Gaz Metan, ar urma să devină sponsorul celor de la Hermannstadt.

Dosarele X la Târgoviște: cheltuieli nejustificate de 6 milioane de lei » Primăria a dat în judecată firma care construiește stadionul și la care e acționar unic
STADION TÂRGOVIȘTE
Dosarele X la Târgoviște: cheltuieli nejustificate de 6 milioane de lei » Primăria a dat în judecată firma care construiește stadionul și la care e acționar unic

Romgaz, de la Gaz Metan la Hermannstadt

„Cred că România e singura țară în care e mai bine să joci în Liga 2 decât în Liga 1. Decât să fii în Liga 1, la Clinceni sau Gaz Metan, cel mai bine e să joci la Hermannstadt, U Cluj, Petrolul sau Chiajna, Sunt salarii de 7.000 de euro net, chiar mai mult.

Sunt bani publici acolo. Acesta e avantajul. Consiliile Locale virează banii și te poți baza pe ei. Cu Primăria e cel mai frumos. E cel mai bine.  La FC Brașov, Primăria de 1,5 milioane de euro anual pentru ca echipa să se străduiască să rămână în Liga 2, la Poli Iași s-au dat 2 milioane de euro pentru un an și jumătate. Am înțeles că Chiajna bugetul pentru acest an este de 3,5 milioane de euro. Bani mulți sunt și la U Cluj. Acolo sunt 800.000 de euro de la Primărie.

Dani Coman a spus acum 2-3 zile, după ce a plecat și s-a întors la Hermannstadt, că «S-a rezolvat problema cu banii pentru că am semnat cu doi sponsori foarte mari». Circulă informația că unul ar fi Romgaz, care a falimentat Gaz Metan pentru că a renunțat să mai finanțeze clubul și se mută acum la Hermannstadt.

Fiind o companie de stat, te gândești că cineva a dat acest ordin. Cineva a zis «Plecați de la Mediaș, că nu ne interesează și mergeți să finanțați Hermannstadt». O companie de stat nu caută publicitate. Ce vinde Romgaz ca să aibă nevoie de reclamă pe tricourile lui Gaz Metan sau Hermannstadt?”, a spus Remus Răureanu la GSP LIVE.

„Se mută la Sibiu, Interesantă informație. E clubul din orașul de unde a plecat un domn (n.r-  președintele Klaus Iohannis). Coincidență. Nu crește cota de piață dacă se uită lumea la Gaz Metan – Clinceni”, a fost concluzia moderatorului Costin Ștucan.

1,89 miliarde leia fost profitul înregistrat de Romagaz în 2021, potrivit money,ro. Cifra de afaceri de anul trecut a fost de 5,85 miliarde lei

Citește și:

Playtech: ȘOC! Șeful băncii austriece care deține BCR România, mesaj pentru politicienii români! HALUCINANT ce a spus


Comentarii (36)
tinn_2
tinn_2  •  30 Aprilie 2022, 00:44

După această știre cu 7000 euroi salariu, andi popa o să facă cerere la tălpănelu să-i mai taie la fata aia campioană olimpică din salariul de 1500 de euro, să-i mai mărească lui :))))

tinn_2
tinn_2  •  30 Aprilie 2022, 00:38

Râureanu Rămureanu vorbește prostii, așa cum scrie. Cei 2 sponsori sunt CON-A și Marquardt

tinn_2
tinn_2  •  30 Aprilie 2022, 00:36
Postat de gigi.gheorghe pe 29 Aprilie 2022, 14:33

Si eu vreau Steaua in liga 1, asa e normal.

poți s-o vrei și pe Heidi Klum, tot aia-i. De fapt, cu Heidi Klum îți dă voie legea :))

Vezi toate comentariile (36)
Comentează